Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Prime Video dropt trailer voor Outer Range seizoen twee

Prime Video heeft de officiële trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen van Outer Range.

Josh Brolin is de hoofdrolspeler van de serie die een veeboer volgt die een ondoorgrondelijk fenomeen ontdekt aan de rand van de wildernis van Wyoming.

Outer Range

Volgende maand gaat Outer Range dieper in op het mysterie rond de raadselachtige leegte op de westelijke weide van de Abbott familie ranch.

Royal (Brolin) en zijn vrouw Cecelia (Lili Taylor) vechten om hun familie bij elkaar te houden in de nasleep van de plotselinge verdwijning van hun kleindochter. De inzet is nog nooit zo hoog geweest voor de Abbotts, die nu op meerdere fronten bedreigd worden.

Seizoen twee drijft de personages dieper de leegte in met diepgaande en onvoorziene omstandigheden die de fundamenten van de tijd zelf kunnen doen wankelen.

Het tweede seizoen van Outer Range wordt geleid door showrunner en uitvoerend producent Charles Murray, met alle zeven afleveringen die op donderdag 16 mei verschijnen.

Brolin maakt zijn regiedebuut met de voorlaatste aflevering van seizoen twee. De cast bestaat verder uit Imogen Poots, Tamara Podemski, Lewis Pullman, Tom Pelphrey, Noah Reid, Shaun Sipos, Isabel Arraiza, Olive Abercrombie en Will Patton.

Outer Range komt van de uitvoerende producenten Charles Murray, Brad Pitt, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Ernest McNealey, Brolin, Tony Krantz, Heather Rae en Jon Paré.

Hieronder kun je de officiële trailer voor het tweede seizoen van Outer Range bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
The End of Innocence
The End of Innocence
02x07
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Outer Range