OutDaughtered

8.5 / 10
60 min
Reality
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.5 / 10
8seizoenen/67afleveringen/2016 - heden
NetwerkDiscovery+
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min2016 - heden
Genres:Reality
Netwerk:Discovery+
OutDaughtered is een Amerikaanse realityserie van de zender discovery+. De serie ging in première op 10 mei 2016.

40 flessen per dag, 420 luiers per week en voedingen om de drie uur werden de nieuwe norm voor Danielle en Adam Busby toen ze de enige geheel vrouwelijke set van kwintuplets in het land verwelkomden. Het gezin van drie werd 's nachts een gezin van acht, en TLC volgt die ongelooflijke reis in de nieuwe serie OutDaughtered.

De serie toont Danielle, Adam en hun schattige 4-jarige dochter Blayke terwijl ze zich aanpassen aan hun nieuwe leven, terwijl ze proberen vast te houden aan de identiteiten en levens die ze hadden gecultiveerd voordat de vijf nieuwe toevoegingen arriveerden. In navolging van de hilarische en hartverwarmende capriolen van de hele familie, inclusief Danielle's gekke moeder, Michelle, en haar oudere tweelingzussen en hun families, is het allemaal aan dek terwijl de familie vertrouwt op hun hechte cirkel om het maximale uit dit ongelooflijke leven te halen avontuur.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 11
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 10
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 13
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 8
Seizoen 5
Seizoen 6
0 / 6
Seizoen 6
Seizoen 7
0 / 4
Seizoen 7
Seizoen 8
0 / 11
Seizoen 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie OutDaughtered.

Vergelijkbare series

OutDaughtered