Oplichters In Het Buitenland

8.3 / 10
45 min
Documentaire
Volg deze serie
8.3 / 10
6seizoenen/39afleveringen/2013 - heden
NetwerkSBS 6
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min2013 - heden
Netwerk:SBS 6
Oplichters In Het Buitenland is een Nederlandse documentaireserie van de zender SBS 6. De serie ging in première op 31 maart 2013.

Overal ter wereld lopen oplichters rond die het hebben voorzien op talloze toeristen. Vaak wordt men opgelicht door criminele organisaties en soms gaat het zelfs zo ver dat ook de politie hierbij betrokken is. Je staat er als toerist dus alleen voor. In Oplichters in het buitenland, gaat Kees van der Spek, voormalig regisseur van Peter R. de Vries, achter deze zaken aan, zoekt de oplichters op en probeert ze te ontmaskeren. Via verborgen camera’s laat hij zien hoe de oplichters te werk gaan.

In het programma gaat Kees van der Spek naar populaire vakantiebestemmingen onder Nederlanders. Hij reist af naar landen als Thailand, Marokko, Brazilië, Bali en meer. Aan de hand van het verhaal van slachtoffers probeert hij op dezelfde wijze te worden opgelicht, om zo de onderste steen naar boven te halen in deze oplichtingszaken. Vaker wel dan niet ontdekt Van der Spek een crimineel netwerk dat achter de oplichtingen schuil gaat. Zo wordt hij opgelicht bij geldwisseltransacties, time-share constructies, taxichauffeurs en zelfs door de lokale politie.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 3
0 / 6
Seizoen 4
0 / 6
Seizoen 5
0 / 6
Seizoen 6
0 / 7

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Oplichters In Het Buitenland.