Onder de Radar

7.5 / 10
28 min
Actie, Misdaad, Documentaire, Special Interest, Reality
Volg deze serie
7.5 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2016 - 2016 
NetwerkNPO 3
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:28 min20162016 (Beëindigd)
Netwerk:NPO 3
Onder de Radar is een Nederlandse reality serie van de zender NPO 3. De serie ging in première op 13 april 2016.

Hoe gaat het eraan toe binnen een arrestatieteam? In het nieuwe programma Onder de radar zie je alles wat er bij de Dienst Speciale Interventies komt kijken. Voor de zesdelige serie Onder de radar: Speciale Eenheden in actie kreeg documentairemaker Jessica Villerius exclusieve toegang tot de anti-terreur eenheid van Nederland. Deze eenheid, die bestaat uit de arrestatieteams en anti-terreurteams van de politie en defensie, wordt de DSI genoemd: Dienst Special Interventies.

Het Arrestatieteam
In de eerste aflevering van Onder de radar is Villerius bij het ingrijpen van het Arrestatieteam bij een terroristische dreiging. Na een melding over een dreiging met een explosie, worden er snelwegen afgezet en komt het team in actie. Villerius woont ook schietoefeningen bij en gaat mee naar de arrestatie van een vuurwapengevaarlijk persoon in een woonwijk.

'Overal hebben zij een scenario voor'
Nederland is uniek in de wereld wanneer het aankomt op terreurbestrijding: nergens anders ter wereld werken politie en defensie op deze wijze samen in de aanpak van grof geweld en de terreurbestrijding. Villerius was onder de indruk: 'Ik vraag me af of je er ooit klaar voor bent, maar wat ik inmiddels wel zeker weet is dat wij in Nederland getrainde teams hebben rondlopen die nergens bang voor zijn en zo snel handelen dat je bij wijze van spreken niet eens tijd hebt om met je ogen te knipperen. Of het nu gaat om terreur, ontvoeringen of vuurwapengevaarlijke verdachten: overal hebben zij een scenario voor.'
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Onder de Radar.