Olivia Newton-John: Hopelessly Devoted to You

-
85 min
Miniserie
Volg deze serie
1seizoenen/2afleveringen/2018 - 2018 
NetwerkSeven Network
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:85 min20182018 (Beëindigd)
Genres:Miniserie
Olivia Newton-John: Hopelessly Devoted to You is een Australische miniserie van de zender Seven Network. De serie ging in première op 13 mei 2018.

Een tweedelige viering die de briljante carrière en het verbazingwekkende persoonlijke leven van de Aussie in kaart brengt. Op 15-jarige leeftijd won Olivia een talentenjacht op de plaatselijke televisie die haar naar Londen dreef voor haar eerste platencontract. Ze werd de meest succesvolle zangeres van Australië en verkocht internationaal maar liefst 100 miljoen albums. De miniserie volgt Olivia's pad naar het sterrendom van het zingen van duetten met beste vriend Pat Carroll tot haar doorbraaksingle 'I Honestly Love You' die nummer 1 bereikte in de VS en internationale bekendheid in haar levensveranderende rol van Sandy in de wereldwijde hit van 1978. film, vet. Aanhoudende hoogtepunten in Olivia's muziekcarrière en privéleven worden geconfronteerd met een plotselinge overvloed aan levensuitdagingen, waarbij een diagnose van kanker de grootste beproeving van haar karakter en vastberadenheid is. Al meer dan vijf decennia is Olivia "degene die we willen". Dit ontroerende en opbeurende eerbetoon aan haar leven, haar liefdes, haar familie, haar strijd en haar iconische liedjes, films en mode zal ervoor zorgen dat Australiërs van alle generaties opnieuw verliefd worden op Livvy.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 2
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Olivia Newton-John: Hopelessly Devoted to You.

Vergelijkbare series

Olivia Newton-John: Hopelessly Devoted to You