Remi, Alleen op de Wereld

8.2 / 10
25 min
Drama, Animatie, Kinder
Volg deze serie
8.2 / 10
1seizoenen/51afleveringen/1977 - 1980 
NetwerkNPO 1
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:25 min19771980 (Beëindigd)
Genres:DramaAnimatieKinder
Netwerk:NPO 1
Nobody's Boy Remi is een Nederlandse animatieserie van de zender Nederland 1. De serie ging in première op 1 september 1977.

Remi woont met zijn moeder in een Frans dorp. Zijn vader, Barberin, werkt in Parijs. Wanneer Barberin op een dag gewond terugkeert, ontdekt Remi dat hij eigenlijk een vondeling is. Barberin verkoopt Remi aan een reizende kunstenaar, Vitalis en zijn dieren troep. Hart-gebroken Remi verlaat zijn huis en word geconfronteerd met het leven als een reizende kunstenaar. In Vitalis ziet Remi een vader die hij nooit heeft gehad. Onderweg ontmoet Remi een aardige, rijke vrouw en haar zieke zoon, die eigenlijk zijn echte moeder en broer zijn. Hoewel het leven met hen mooi is, kiest Remi, niet wetende dat zij zijn echte familie zijn, om te vertrekken met Vitalis. Door achtereen gebeurende tragedies staat Remi er op een gegeven moment alleen voor, samen met de trouwe hond Capi. Tussen een verblijf bij een familie van tuinders, waar hij valt voor de jongste dochter Lise, en reizen met zijn beste vriend Mattia, verdient hij zijn geld door bespelen van de harp. Remi zoekt naar een plaats in het leven totdat hij ontdekt dat zijn ware ouders misschien nog leven. Vanaf dat moment onderneemt hij een gevaarlijke reis naar Londen om op zoek te gaan naar zijn familie.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 51

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Remi, Alleen op de Wereld.