Nisekoi

7.9 / 10
25 min
Comedy, Animatie
Volg deze serie
7.9 / 10
2seizoenen/32afleveringen/2014 - 2016 
NetwerkTokyo MX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20142016 (Beëindigd)
Genres:ComedyAnimatie
Netwerk:Tokyo MX
Nisekoi is een Japanse animatieserie van de zender Tokyo MX. De serie ging in première op 11 januari 2014.

De serie volgt scholier Raku Ichijou, de zoon van een leider in de yakuzabende Shuei-Gumi en Chitoge Kirisaki, de dochter van een baas in de rivaliserende bende bekend als Beehive. Ze ontmoeten elkaar onverwacht wanneer Chitoge ineens over een muur springt en per ongeluk met haar knie het gezicht van Raku raakt. Nadat ze weg is gelopen, realiseert Raku dat hij daarbij zijn hanger, die hij van zijn jeugdliefde heeft gekregen en samen een geheime belofte hebben, kwijtraakt. Als Raku ontdekt dat Chitoge een nieuwe overdrachtsstudente is in zijn klas, dwingt hij haar om hem te helpen zoeken naar de hanger. Op dit moment beginnen ze elkaar te haten.

Bij thuiskomst heeft Raku te horen gekregen dat de Shuei-Gumi en de Beehive zijn overeengekomen hun vete te herstellen door het koppelen van de kinderen van hun leiders. Raku wordt dan gedwongen een relatie aan te gaan met niemand minder dan Chitoge. Ze moeten voor de komende drie jaar beweren dat ze met elkaar gaan om de vrede tussen de bendes geheel te houden. Dit blijkt nogal een uitdagende taak te zijn, niet alleen vanwege hun haat voor elkaar maar ook omdat Raku een oogje heeft op een andere klasgenote genaamd Kosaki Onodera, van wie hij in het geheim die hanger heeft gekregen. Verschillende ontwikkelingen compliceren de situatie met inbegrip van Chitoge's overbeschermde bodyguard, een vrouwelijke huurmoordenaar, een meisje die beweert dat hij Raku's verloofde is en het bestaan van meerdere toetsen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 20
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 12
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Nisekoi.

Vergelijkbare series

Nisekoi