Night Sky

7.3 / 10
42 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2022 - heden
NetwerkPrime Video
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:42 min2022 - heden
Netwerk:Prime Video
Night Sky is een Amerikaanse sciencefictionserie te zien bij Amazon. De serie ging in première op 20 mei 2022.

Jaren geleden ontdekten het echtpaar Franklin en Irene York een kamer begraven in hun achtertuin die op onverklaarbare wijze leidt naar een vreemde, verlaten planeet. Sindsdien hebben ze hun geheim zorgvuldig bewaard, maar wanneer een raadselachtige jongeman hun leven binnenkomt, wordt het stille bestaan ​​van de Yorks snel op zijn kop gezet en blijkt de mysterieuze kamer die ze zo goed dachten te kennen, veel meer te zijn dan ze ooit zouden kunnen hebben. gedacht.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1

Populaire reacties (6)

avatar Parsifal
8
20 Mei 2022
Twee afleveringen gezien (Amazon Prime) en aangenaam getroffen door het voortreffelijke acteerwerk van Sissy Spacek - bekend vanwege haar rol in 'Carrie' (1976 / Brian de Palma) - en J.K. Simmons (Spider-Man, Law and Order e.v.a.). Uiteraard moet ik de resterende 6 afleveringen van dit seizoen nog zien om een gefundeerd eindoordeel te kunnen vellen, maar het is mysterieus en maakt mij nieuwsgierig naar het vervolg. Over de inhoud ga ik verder niets verklappen, de synopsis van deze serie die op de site van Mijn Serie terug te vinden is, vertelt meer dan genoeg. Vooralsnog dus aanbevolen. Ik geef voorlopig een 8 en kom daarop terug, mocht ik er anders over zijn gaan denken.
avatar Futsudo
8.3
29 Mei 2022
Ik vond deze serie van de eerste tot de laatste minuut boeiend ondanks de traagheid en ondanks dat deze serie meer drama en mysterie is met een beetje sciencefiction. Het einde van seizoen 1 smaakt voor mij persoonlijk naar meer en heb ook enorm genoten van dit eerste seizoen.
Night Sky