Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Freeform vernieuwt twee series en stelt er een aantal uit

Freeform heeft twee series vernieuwd en heeft onder andere het nieuwe seizoen van Good Trouble uitgesteld naar volgend jaar.

Freeform heeft Everything’s Gonna Be Okay en Motherland: Fort Salem vernieuwd met een tweede seizoen. Het tweede seizoen van Everything’s Gonna Be Okay wordt in 2021 verwacht. Er is nog niets bekend gemaakt over wanneer het nieuwe seizoen van Motherland: Fort Salemdoor Freeform zal verschijnen, maar waarschijnlijk zal dit ook in 2021 zijn.De tijdelijke productiestop beïnvloedde een aantal series van Freeform. Het derde seizoen van Good Trouble, de nieuwe dramaserie Cruel Summer en het tweede deel van het derde seizoen van Grown-ish zijn uitgesteld naar volgend jaar. De productie kan namelijk niet op tijd worden afgerond voor de zomer van 2020.Er vallen dus een aantal series weg voor de zomer van 2020. De nieuwe serie Love in the Time of Corona staat nu op de planning van de zomer van 2020. Daarnaast keert het vierde seizoen van The Bold Type op 11 juni terug met nieuwe afleveringen.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Emma Thompson speelt in Years and Years een controversiële politica en is nu nog terug te kijken via NPO Plus.
Vandaag, 13:00
De streamingservice CBS All Access zal vanaf begin maart verdergaan onder de naam Paramount+.
Vandaag, 12:00
De geplande Arrowverse crossover tussen onder andere Batwoman en Superman & Lois gaat niet door. De laatste krijgt wel een speciale première, waardoor The Flash (2014) een week later begint.
Vandaag, 10:56
Alle afleveringen van de Amerikaanse komedieserie The Muppet Show zullen eind volgende maand verschijnen bij Disney+.
Vandaag, 10:00
Nog iets langer dan een maand, dan zullen de laatste zes afleveringen van het tiende seizoen van The Walking Dead worden uitgezonden. FOX brengt nu een trailer uit.
Vandaag, 09:00
Het derde seizoen van de superheldenserie Titans (2018) krijgt een nieuwe politiecommissaris.
Gisteren, 15:00