Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Freeform vernieuwt twee series en stelt er een aantal uit

Freeform vernieuwt twee series en stelt er een aantal uit

Freeform heeft twee series vernieuwd en heeft onder andere het nieuwe seizoen van Good Trouble uitgesteld naar volgend jaar.
Freeform heeft Everything’s Gonna Be Okay en Motherland: Fort Salem vernieuwd met een tweede seizoen. Het tweede seizoen van Everything’s Gonna Be Okay wordt in 2021 verwacht. Er is nog niets bekend gemaakt over wanneer het nieuwe seizoen van Motherland: Fort Salemdoor Freeform zal verschijnen, maar waarschijnlijk zal dit ook in 2021 zijn.

Video on youtube


De tijdelijke productiestop beïnvloedde een aantal series van Freeform. Het derde seizoen van Good Trouble, de nieuwe dramaserie Cruel Summer en het tweede deel van het derde seizoen van Grown-ish zijn uitgesteld naar volgend jaar. De productie kan namelijk niet op tijd worden afgerond voor de zomer van 2020.

Video on youtube


Er vallen dus een aantal series weg voor de zomer van 2020. De nieuwe serie Love in the Time of Corona staat nu op de planning van de zomer van 2020. Daarnaast keert het vierde seizoen van The Bold Type op 11 juni terug met nieuwe afleveringen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten