Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Found en The Irrational vernieuwd met een tweede seizoen door NBC

Found en The Irrational vernieuwd met een tweede seizoen door NBC

Pauwennetwerk NBC heeft zijn dramaseries Found en The Irrational vernieuwd met een tweede seizoen.
Het feit dat beide series afleveringen hadden die voor het begin van het uitzendseizoen waren opgenomen, was een zegen voor NBC, dat hierdoor nieuwe scriptseries kon uitzenden terwijl veel van haar rivalen zich als gevolg van de dubbele stakingen richtten op realityseries en licentieprogramma's.

Found

Found heeft op dit moment negen afleveringen uitgezonden met nog twee te gaan voor het einde van het jaar. Vervolgens komt de serie op dinsdag 9 januari terug voor de laatste twee afleveringen van het seizoen en heeft de productie daarvan al afgerond.

The Irrational heeft zeven afleveringen van het eerste seizoen uitgezonden en heeft er vanaf maandag 29 januari om 22.00 uur nog vier te gaan. Deze afleveringen zijn momenteel weer in productie.

Beide series hebben goed gepresteerd voor zowel NBC als Peacock. Found werd tot nu toe NBC's beste lancering op de streamer met de première-afleveringen die in de eerste week 10,5 miljoen kijkers trokken op alle platforms, terwijl de première van The Irrational in de eerste 15 dagen 12,1 miljoen kijkers trok op alle NBCU-platforms.

Found volgt public relations-specialiste Gabi Mosely, gespeeld door Shanola Hampton, die zelf ooit een van de meer dan 300.000 vermiste gekleurde mensen in de VS was, en haar crisismanagementteam, dat er nu voor zorgt dat er altijd iemand op de uitkijk staat voor de vergeten vermisten. Maar niemand weet dat deze alledaagse held een huiveringwekkend geheim verbergt.

Mark-Paul Gosselaar, Kelli Williams, Brett Dalton, Gabrielle Walsh, Arlen Escarpeta en Karan Oberoi spelen ook mee.

Het is afkomstig van showrunner Nkechi Okoro Carroll, die samen met Sonay Hoffman, Greg Berlanti, Sarah Schechter, Leigh London Redman en Lindsay Dunn de productie op zich neemt. Berlanti Productions en Rock My Soul Productions produceren in samenwerking met Warner Bros. Television en Universal Television.

The Irrational

The Irrational volgt de wereldberoemde professor in gedragswetenschappen Alec Mercer, gespeeld door Jesse L. Martin, terwijl hij zijn unieke expertise leent aan een reeks zaken met een hoge inzet waarbij overheden, wetshandhavers en bedrijven betrokken zijn. Zijn inzicht en onconventionele benadering van het begrijpen van menselijk gedrag leiden hem en het team op een reeks intense, onverwachte reizen om onlogische puzzels en verbijsterende mysteries op te lossen.

De cast bestaat verder uit Maahra Hill, Travina Springer, Molly Kunz en Arash DeMaxi.

Arika Lisanne Mittman is de showrunner en produceert samen met Mark Goffman, Sam Baum en David Frankel. De serie is gebaseerd op het boek Predictably Irrational van Dan Ariely en wordt geproduceerd door Universal Television.

"Deze series zijn een bewijs van het ongelooflijk gepassioneerde werk van onze showrunners Nkechi Okoro Carroll en Arika Lisanne Mittman, die beiden hun visie vlekkeloos hebben uitgevoerd," aldus Lisa Katz, President, Scripted Content, NBCUniversal Entertainment. "Een groot dankjewel aan de getalenteerde cast, producers en crew voor hun onvermoeibare inzet en toewijding, die duidelijk zijn vruchten heeft afgeworpen bij het publiek dat deze series tot must-see televisie maakt op zowel NBC als de volgende dag op Peacock."

Bekijk hieronder de trailer voor het eerste seizoen van Found.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten