Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
11
0
Bekijk stemmen

CBS vernieuwt vijf series

Onder andere Magnum, P.I., NCIS en Blue Bloods krijgen er aankomend televisie seizoen een nieuw seizoen bij. CBS vernieuwd nog drie andere series.

In een bericht op Twitter heeft CBS in een keer vijf vernieuwingen bekend gemaakt. CBS heeft onder andere de populaire serie NCIS vernieuwd met al weer een negentiende seizoen. De rest van de vernieuwingen zijn voor series met ongeveer dezelfde thema's: een detectiveserie, een juridischeserie en twee politieseries.

Blue Bloods krijgt er van CBS een twaalfde seizoen bij en Bull (2016) is vernieuwd met een zesde seizoen. Daarnaast heeft het netwerk Magnum, P.I. vernieuwd met een vierde seizoen en S.W.A.T. (2017) met een vijfde seizoen. Behoorlijk wat vernieuwingen, maar niet alle serie bij CBS worden vernieuwd. Eerder werd al bekend dat MacGyver (2016) is gecanceld, de laatste aflevering wordt 30 april uitgezonden.

Leuk?
11
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Vandaag, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Vandaag, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Vandaag, 09:00
Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het zevende, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse detectiveserie Bosch bekend gemaakt.
Gisteren, 16:00
Charlotte Brändström (The Witcher) zal ook aanwezig zijn bij de opnames van The Lord of the Rings, zij gaat namelijk twee afleveringen regisseren.
Gisteren, 15:00