Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
FX kondigt drie startdatums aan

FX kondigt drie startdatums aan

FX Network heeft de startdatums aangekondigd van drie kritisch toegejuichte series; Baskets, Legion en Snowfall.
Het vierde seizoen van Baskets zal op donderdag 13 juni 2019 van start gaan. De komedieserie met Zach Galifianakis in de hoofdrol als de tweeling Chip en Dale Baskets was in mei 2018 al vernieuwd met een vierde seizoen. Andere rollen zijn voor onder anderen Louie Anderson als Christine Baskets, en Martha Kelly als Martha.

Legion de superheldenserie van FX werd in februari 2019 vernieuwd met een allerlaatste derde seizoen. Dat seizoen zal op maandag 24 juni 2019 van start gaan. De serie, gebaseerd op de Marvel comic van Chris Claremnt en Bill Sienkiewicz, vertelt het verhaal van David Haller, gespeeld door Dan Stevens, een man die gelooft dat hij schizofreen is maar ontdekt dat hij de krachtigste mutant is ter wereld.

Het derde seizoen van Snowfall zal op woensdag 10 juli 2019 van start gaan bij FX. Snowfall neemt de kijker mee terug naar begin jaren 80, naar de start van de crack/cocaine-epidemie in Los Angeles. De serie ging in juli 2017 in première. Hoofdrollen zijn weggelegd voor Marcus Henderson, Damson Idris, Carter Hudson en Sergio Peris-Mencheta.

Welke FX-serie staat op jouw lijstje deze zomer?




Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

DAVE2804
DAVE2804 4 mei 2019, 18:47
Van deze series volg ik alleen Legion. Ben benieuwd naar het laatste seizoen.
Log in om een reactie achter te laten