Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders weekeinde 7 (15 – 17 februari)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week of het weekeinde.

Binnenkort start het tweede seizoen van McMafia. Wie het eerste gemist heeft krijgt vanaf dit weekend de kans om in te pikken dankzij BBC First die dat debuutseizoen opnieuw uitzendt. Vlamingen zullen op dat moment wel nieuwsgierig zijn naar de nieuwe koppels en vrijgezellen die Temptation Island onveilig zullen maken.

Niet getreurd echter want BBC First zendt doorlopend herhalingen uit zo je kan bijna elke dag van de week inschakelen op McMafia en andere series van de zender die hier passeren. Gemiddeld wordt elke aflevering op BBC First drie tot vier keren herhaald op de dagen die volgen. Net zoals de series die op de zender te zien zijn geregeld herhaald worden de maanden na hun eerste uitzending. Wat je verder kan gaan bekijken de komende drie dagen, vinden jullie hieronder en maandag zijn wij er weer met een nieuw overzicht.

Vrijdag 15 februari
The Umbrella Academy – Seizoen 1 (Netflix)
Versailles – Seizoen 3 (NPO Start Plus)
20.35 – Temptation Island (NL/BE) – Seizoen 11(Vijf)
21.00 – McMafia (H) – Seizoen 1 (BBC First)

Zaterdag 16 februari
19.50 – De 25 – Seizoen 4 (VTM)
21.00 – 12 Monkeys (H) – Seizoen 3 (FOXBE)

Zondag 17 februari
Last Week Tonight with John Oliver – Seizoen 6 (Telenet Play)
21.00 – Mrs Wilson – Seizoen 1 (BBC First)
22.00 – Soof: Een Nieuw Begin – Seizoen 2 (RTL 4)

Voor deze rubriek worden volgende zenders en streamingdiensten gevolgd:

Vlaanderen: Eén, Canvas, VTM, Q 2, Vier, Vijf, Zes, Vitaya, Caz en Play More.
Nederland: NPO 1, NPO 2, NPO 3, Veronica, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, Net 5, SBS 6, Videoland en Ziggo.
Vlaanderen en Nederland: Fox, BBC Entertainment, BBC First en Netflix.

Wanneer andere zenders, die sporadisch series uitzenden, een nieuwe serie of een nieuw seizoen uitzenden zullen we dat zo mogelijk natuurlijk ook vermelden in deze rubriek.

*wijzigingen en typefouten voorbehouden. Mochten we wat gemist hebben, geef het aan in de reacties hieronder.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Het tweede seizoen van de actieserie S.W.A.T. (2017) verschijnt begin juli bij Ziggo Movies & Series.
Vandaag, 09:00
BBC heeft een tweede seizoen besteld van de Britse serie The Capture, waarin ook de Nederlandse Famke Janssen een rol vervult.
Gisteren, 13:00
De nominaties zijn bekend gemaakt en op 31 juli zullen we weten wie er met de BAFTA’s voor televisie vandoor zijn gegaan.
Gisteren, 12:00
De Amerikaanse komedieserie Ted Lasso, met Jason Sudeikis (The Last Man on Earth) in de hoofdrol, gaar in augustus in première bij Apple TV+
Gisteren, 11:00
De Nederlandse dramaserie Noord Zuid, met Ariane Schluter (Ik Weet Wie Je Bent), verschijnt vanaf begin juli bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 10:00