Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders week 3 (14 –17 jan)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week of het weekeinde.

Het zal niet vlug gebeuren dat we in deze rubriek als eerste aandacht besteden aan een serie in herhaling. Voor de heruitzending van McLeod's Daughters willen we graag een uitzondering maken. Deze Australische serie was zeker tijdens de eerste seizoenen aangenaam om te bekijken. Vlaamse kijkers die het dus gemist hebben kunnen vanaf dinsdag dagelijks de avonturen van de dames en hun aanhang bekijken.

Voor de rest worden onze Nederlandse lezers verwend met de start van de ziekenhuisserie New Amsterdam en het zesde seizoen van The Blacklist. Vlamingen kunnen dan weer genieten van de Israëlische serie False Flag het eerste seizoen van Falling Water en van Jamestown.

Het zal voor sommigen dan weer moeilijk kiezen worden om te bepalen welke serie hij al dan niet gaat volgen de komende dagen want BBC First lanceert ook het achtste seizoen van Death In Paradise en op Canvas is De Ideale Wereld er weer. Alvast veel kijkplezier en tot vrijdag

Maandag 14 januari
00.00 – True Detective - Seizoen 3 (Ziggo)
14.50 – Victoria (H) – Seizoen 1 (Eén)
21.00 – Death In Paradise – Seizoen 8 (BBC First)

Dinsdag 15 januari
15.25 – McLeod's Daughters (H) – Seizoen 1 (VTM)
21.30 – New Amsterdam (2018) – Seizoen 1 (Net5)
22.05 - De Ideale Wereld - Seizoen 2019 (Canvas)

Woensdag 16 januari
00.00 – Wayne – Seizoen 1 (YouTube Red)
00.00 – The Blacklist – Seizoen 6 (Videoland)
20.35 – False Flag – Seizoen 1 (FOXBE)
21.30 – DNA Nys – Seizoen 2 (Eén)
22.55 – Secrets & Lies (US) (H) – Seizoen 2 (Eén)

Donderdag 17 januari
01.05 – Jamestown – Seizoen 1 (Play More Cinema)
23.40 – Falling Water – Seizoen 1 (Q 2)

Voor deze rubriek worden volgende zenders en streamingdiensten gevolgd:

Vlaanderen: Eén, Canvas, VTM, Q 2, Vier, Vijf, Zes, Vitaya, Caz en Play More.
Nederland: NPO 1, NPO 2, NPO 3, Veronica, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, Net 5, SBS 6, Videoland en Ziggo.
Vlaanderen en Nederland: Fox, BBC Entertainment, BBC First en Netflix.

Wanneer andere zenders, die sporadisch series uitzenden, een nieuwe serie of een nieuw seizoen uitzenden zullen we dat zo mogelijk ook vermelden in deze rubriek.

Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:00
De serie ging vorige week in première op TNT en is vanaf vandaag, 25 mei, ook wekelijks te zien op Netflix.
Vandaag, 12:00
2
Adult Swim heeft alsnog een tweede seizoen bestelt voor Tuca & Bertie, nadat Netflix de serie vorig jaar na één seizoen cancelde.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ heeft bekend gemaakt dat de Amerikaanse dramedyserie Little Voice van Sara Bareilles in juli in première gaat bij de streamingdienst.
Vandaag, 10:00
Datums, nieuwe series, gecancelde en vernieuwde series, het kwam deze week allemaal aanbod. Heb je dit of ander nieuws gemist bekijk hieronder het overzicht van de week van 18 tot en met 24 mei.
Vandaag, 09:00
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. 
Gisteren, 16:00
2