McLeod's Daughters

8.4 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
8seizoenen/224afleveringen/2001 - 2009 
NetwerkNine Network
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20012009 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:Nine Network
McLeod's Daughters is een Australische dramaserie van de zender Nine Network. De serie ging in première op 8 augustus 2001.

McLeod's Daughters draait in het begin om de twee zussen, Claire en Tess McLeod, die sinds hun kinderjaren apart van elkaar leven. Tess leeft in de grote stad met haar moeder, Ruth Silverman, terwijl Claire op het platteland woont met hun vader, Jack McLeod. Als Jack in 2001 overlijdt, erven beiden zussen een deel van de grote boerderij, Drovers Run.

Tess keert voor het eerst sinds jaren weer terug naar het platteland, terug naar Drovers Run, maar vooral terug naar Claire. Claire runt inmiddels de gehele boerderij en wordt bijgestaan door 5 boerderijknechten en door Meg Fountain, huishoudster die samen met haar dochter Jodi op het erfgoed in het kleine huisje woont. Ook komt het lokale boodschappenmeisje en serveerster Becky Howard af en toe langs.

Claire is echter gekwetst om het feit dat Tess alleen maar terug lijkt te komen voor het erfgoed. Tess besluit een tijdje op Drovers te komen logeren, iets waar Claire in eerste instantie niet op zit te wachten. Als Claire haar laat zien wat de boerderij betekent voor haar en iedereen, besluit Tess haar deel bij Claire aan te sluiten en om voorgoed op Drovers te komen wonen. Langzaam groeien de zussen weer naar elkaar toe en hoewel Claire koudbloedig en afstandelijk lijkt te zijn, leert Tess haar een spontanere manier van leven.

Als de 5 boerderijknechten betrapt worden op het stelen van brandstoffen, ontslaat Claire ze onverbiddelijk. Maar ze maakt zich vanaf dat moment grote zorgen, aangezien ze al het zware werk niet alleen aankan. De meiden Claire, Tess, Meg, Jodi en Becky besluiten er met z'n vijven wat te van maken, ondanks alle kritiek van hun ouderwetse buren.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 22
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 22
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 30
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 32
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 32
Seizoen 5
Seizoen 6
0 / 32
Seizoen 6
Seizoen 7
0 / 32
Seizoen 7
Seizoen 8
0 / 22
Seizoen 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie McLeod's Daughters.

Populaire reacties (10)

avatar anonymous
-
18 okt 2012
hoe download je deze filmpjes?
avatar anonymous
-
15 jan 2012
Dit is een van de weinige series in mijn kast wat een echte drama-serie is(ikzelf houd voornamelijk van fantasy/horror). Maar ik was na een paar afleveringen helemaal verkocht! Gelukkig is deze serie nog 8 seizoenen doorgegaan waar ik ze heel erg dankbaar voor ben geweest! Ik vond het wel ontzettend jammer toen de aller aller laatste aflevering kwam, ik had nl. nog wel meer willen zien omdat deze serie nooit ging vervelen! Zeker de moeite waard om te kijken voor mensen die van de echte meidenseries houden, liefde, drama en niet te vergeten het Australische leven op de boerderijen etc.

Vergelijkbare series

Heartland
19 stemmen
One Tree Hill
7 stemmen
Revenge
6 stemmen
Parenthood
4 stemmen
McLeod's Daughters