Delen op social media
Trailer

McLeod's Daughters

8,3
Seriescore
Eerstvolgende aflevering
Geen nieuwe afleveringen, serie is beëindigd.

Info

57
Top 100 ranking
Bekijk trailer
Koop serie
Looptijd:2001 - 2008 (Beëindigd)
Duur:
Netwerk:Nine Network
Genres:Drama
McLeod's Daughters is een Australische dramaserie van de zender Nine Network. De serie ging in première op 8 augustus 2001.

McLeod's Daughters draait in het begin om de twee zussen, Claire en Tess McLeod, die sinds hun kinderjaren apart van elkaar leven. Tess leeft in de grote stad met haar moeder, Ruth Silverman, terwijl Claire op het platteland woont met hun vader, Jack McLeod. Als Jack in 2001 overlijdt, erven beiden zussen een deel van de grote boerderij, Drovers Run.

Tess keert voor het eerst sinds jaren weer terug naar het platteland, terug naar Drovers Run, maar vooral terug naar Claire. Claire runt inmiddels de gehele boerderij en wordt bijgestaan door 5 boerderijknechten en door Meg Fountain, huishoudster die samen met haar dochter Jodi op het erfgoed in het kleine huisje woont. Ook komt het lokale boodschappenmeisje en serveerster Becky Howard af en toe langs.

Claire is echter gekwetst om het feit dat Tess alleen maar terug lijkt te komen voor het erfgoed. Tess besluit een tijdje op Drovers te komen logeren, iets waar Claire in eerste instantie niet op zit te wachten. Als Claire haar laat zien wat de boerderij betekent voor haar en iedereen, besluit Tess haar deel bij Claire aan te sluiten en om voorgoed op Drovers te komen wonen. Langzaam groeien de zussen weer naar elkaar toe en hoewel Claire koudbloedig en afstandelijk lijkt te zijn, leert Tess haar een spontanere manier van leven.

Als de 5 boerderijknechten betrapt worden op het stelen van brandstoffen, ontslaat Claire ze onverbiddelijk. Maar ze maakt zich vanaf dat moment grote zorgen, aangezien ze al het zware werk niet alleen aankan. De meiden Claire, Tess, Meg, Jodi en Becky besluiten er met z'n vijven wat te van maken, ondanks alle kritiek van hun ouderwetse buren.

Acteurs

Nieuws (3)

Populaire reacties (7)

avatar_anonymous
18 okt 2012 21:02 -
hoe download je deze filmpjes?
Reageer
avatar_anonymous
15 jan 2012 14:22 -
Dit is een van de weinige series in mijn kast wat een echte drama-serie is(ikzelf houd voornamelijk van fantasy/horror). Maar ik was na een paar afleveringen helemaal verkocht! Gelukkig is deze serie nog 8 seizoenen doorgegaan waar ik ze heel erg dankbaar voor ben geweest! Ik vond het wel ontzettend jammer toen de aller aller laatste aflevering kwam, ik had nl. nog wel meer willen zien omdat deze serie nooit ging vervelen! Zeker de moeite waard om te kijken voor mensen die van de echte meidenseries houden, liefde, drama en niet te vergeten het Australische leven op de boerderijen etc.
Reageer
avatar_123dieren
25 aug 2013 12:13 -
Hele mooie serie. Heb daarom ook alle seizoenen, het is al een tijdje geleden dat het afgelopen is, maar soms kijk ik de dvd nog.
Reageer
avatar_anonymous
08 feb 2013 01:19 -
Heb net heartland ontdekt en dit lijkt net op het vervolg van mcleod's daughter.s ook een paard die phoenix heet.
Reageer
John Doe
Samantha (gast)
15 jan 2013 17:19 -
Is MacLeods nu afgelopen ??
Komt het nog wel terug ofniet ?..


Zo leuk deze serie!
Reageer

Afleveringen en seizoenen

Eerstvolgende aflevering
Geen, serie is beëindigd.
08x20
31 oktober 2008
08x21
4 november 2008
08x22
4 november 2008
Seizoen 6
0/32
Seizoen 7
0/32
Seizoen 8
0/22

Recensies (0)

Nog geen reviews aanwezig

Video's (1)

McLeods Daughters
Geplaatst op 23 januari 2014, 17:28
McLeods Daughters

Kijkcijfers Amerika

Vergelijkbare series

De serie suggesties worden geladen
Zijn de serie suggesties er nu nog niet? We zijn druk bezig om ze te zoeken. Volgende keer iets minder snel naar beneden scrollen, dank je wel.