Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Startdatums series op de Vlaamse TV: Week 41

Het wekelijkse overzicht van wat er de komende zeven dagen aan nieuwe series en seizoenen te zien is op de Vlaamse televisiezenders.

Hoewel de komende dagen een aantal zenders vooral oog hebben voor de verkiezingen van komende zondag, blijkt er toch heel wat lekkers in de programmatie te staan van de in Vlaanderen te bekijken zenders. Het hoogtepunt situeert zich echter wel net na de verkiezingen wanneer het zestiende seizoen van De Slimste Mens ter Wereld van start gaat op Vier.

Van maandag tot en met donderdag kan je dan dagelijks genieten van presentator Eric van Looy en zijn gasten. Wat misschien nog interessanter is, is wat volgt. Elke dag na De Slimste Mens schotelt Vier je een aflevering voor van de topserie Lucifer. Vooraleer we zo ver zijn, staat eindelijk de programmering van het derde seizoen van Masters of Sex in de stijgers. Verdere aanraders zijn Bordertown (FI) (2016) dat herhaalt wordt op Canvas en wat Camping (US) de nieuwe HBO serie ons zal brengen, komen we te weten in de nacht van 14 op 15 oktober. Veel kijkplezier en tot volgende week.

11 oktober
22.35 – Game of Thrones (H) – Seizoen 4 (CAZ)
23.45 – Masters of Sex – Seizoen 3 (Vitaya)

12 oktober
23.35 – Bordertown (FI) (2016) (H) – Seizoen 1 (Canvas)

13 oktober
21.00 – Outcast (H) – Seizoen 1 (Fox)
22.25 – Death In Paradise – Seizoen 4 (Eén)
23.45 – Section De Recherches – Seizoen 8 (Eén)

14 oktober
22.55 – DC's Legends of Tomorrow (H) – Seizoen 1 (Zes)

15 oktober
04.00 – Camping (US) – Seizoen 1 (Play More Series)
21.40 – De Slimste Mens ter Wereld – Seizoen 16 (Vier)
23.00 – Lucifer – Seizoen 1 (Vier)
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Alle seizoenen van de Amerikaanse actie- en misdaadserie 24 verschijnen eind juni op Netflix.
Vandaag, 13:00
2
De film Penoza: The Final Chapter, het vervolg op Penoza, is vanaf begin juni te zien bij Netflix. Alle seizoenen van de misdaadserie zijn te zien bij NPO Plus.
Vandaag, 12:00
1
Ook in juni komen er weer nieuwe series uit. En het zijn er eigenlijk best veel, ondanks dat vele producties vanaf maart zijn stilgelegd.
Vandaag, 11:00
Het 22ste seizoen van Silent Witness verschijnt eind juni op NPO Plus en wordt wekelijks uitgezonden bij NPO 1 Extra.
Vandaag, 09:00
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Historische televisieseries zijn er in verschillende soorten en maten. Deze keer aandacht voor historis
Gisteren, 16:00
In deze aflevering van de MijnSerie podcast bespreken Mandy en Peter één van hun favoriete series: Bosch.
Gisteren, 15:04