Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Startdatums series op de Vlaamse TV: Week 41

Het wekelijkse overzicht van wat er de komende zeven dagen aan nieuwe series en seizoenen te zien is op de Vlaamse televisiezenders.

Hoewel de komende dagen een aantal zenders vooral oog hebben voor de verkiezingen van komende zondag, blijkt er toch heel wat lekkers in de programmatie te staan van de in Vlaanderen te bekijken zenders. Het hoogtepunt situeert zich echter wel net na de verkiezingen wanneer het zestiende seizoen van De Slimste Mens ter Wereld van start gaat op Vier.

Van maandag tot en met donderdag kan je dan dagelijks genieten van presentator Eric van Looy en zijn gasten. Wat misschien nog interessanter is, is wat volgt. Elke dag na De Slimste Mens schotelt Vier je een aflevering voor van de topserie Lucifer. Vooraleer we zo ver zijn, staat eindelijk de programmering van het derde seizoen van Masters of Sex in de stijgers. Verdere aanraders zijn Bordertown (FI) (2016) dat herhaalt wordt op Canvas en wat Camping (US) de nieuwe HBO serie ons zal brengen, komen we te weten in de nacht van 14 op 15 oktober. Veel kijkplezier en tot volgende week.

11 oktober
22.35 – Game of Thrones (H) – Seizoen 4 (CAZ)
23.45 – Masters of Sex – Seizoen 3 (Vitaya)

12 oktober
23.35 – Bordertown (FI) (2016) (H) – Seizoen 1 (Canvas)

13 oktober
21.00 – Outcast (H) – Seizoen 1 (Fox)
22.25 – Death In Paradise – Seizoen 4 (Eén)
23.45 – Section De Recherches – Seizoen 8 (Eén)

14 oktober
22.55 – DC's Legends of Tomorrow (H) – Seizoen 1 (Zes)

15 oktober
04.00 – Camping (US) – Seizoen 1 (Play More Series)
21.40 – De Slimste Mens ter Wereld – Seizoen 16 (Vier)
23.00 – Lucifer – Seizoen 1 (Vier)
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
2
Netflix heeft bekend gemaakt dat V-Wars en October Faction geen tweede seizoen krijgen.
Gisteren, 15:00
7
National Geographic heeft het derde seizoen van Genius over Aretha Franklin uitgesteld vanwege de Corona-crisis.
Gisteren, 14:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Tunn Is. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 13:00
Ondanks het feit dat vele series zijn vertraagd of uitgesteld vanwege de corona-crisis, komt er nog heel wat nieuws uit in april.
Gisteren, 12:00
4
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:48