Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Star Trek: Picard verschijnt volgend jaar bij Amazon Prime Video

Amazon Prime Video heeft de teasers gedeeld van Star Trek: Picard en Star Trek: Lower Decks. Daarin werd duidelijk dat de series over een tijdje beschikbaar zijn.

De productie van Star Trek: Picard is officieel van start gegaan. Begin deze maand deelde Paramount+ tijdens de digitale First Contact Day al een aantal teasers van verschillende Star Trek series, waaronder die van Star Trek: Picard en Star Trek: Lower Decks. Amazon Prime Video heeft de teasers nu ook gedeeld.

In de teaser van Star Trek: Picard deelt Amazon Prime Video dat het tweede seizoen in 2022 bij de streamingservice zal verschijnen. Waneer de serie volgend jaar precies te bekijken is bij Amazon, is nog niet bekend. Voor het tweede seizoen van de animatie serie Star Trek: Lower Decks werd alleen bekend dat deze binnenkort zal verschijnen bij Amazon Prime Video. Het tweede seizoen gaat 12 augustus in bij Paramount+. Het is dus nog even wachten op wat meer duidelijkheid van Amazon.Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Wie houdt er tegenwoordig niet van tv-series? Bij MijnSerie kijken we tv-series voor ons werk, wie wil dat nou niet.
Gisteren, 15:00
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Jeffrey Dean Morgan ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
2
Hulu heeft Tell Me Lies, van Emma Roberts (American Horror Story), besteld. Grace Van Patten (Nine Perfect Strangers) vervult de hoofdrol.
Gisteren, 11:00
OWN heeft de premièredatum van het zesde seizoen van Queen Sugar bekend gemaakt. Daarnaast is er ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse dramaserie.
woensdag, 13:00
Het laatste seizoen van La Casa de Papel verschijnt in twee delen, het eerste deel start aankomende maand. Bekijk nu de trailer die Netflix heeft uitgebracht.
woensdag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
woensdag, 10:56