Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Star Trek: Picard verschijnt volgend jaar bij Amazon Prime Video

Amazon Prime Video heeft de teasers gedeeld van Star Trek: Picard en Star Trek: Lower Decks. Daarin werd duidelijk dat de series over een tijdje beschikbaar zijn.

De productie van Star Trek: Picard is officieel van start gegaan. Begin deze maand deelde Paramount+ tijdens de digitale First Contact Day al een aantal teasers van verschillende Star Trek series, waaronder die van Star Trek: Picard en Star Trek: Lower Decks. Amazon Prime Video heeft de teasers nu ook gedeeld.

In de teaser van Star Trek: Picard deelt Amazon Prime Video dat het tweede seizoen in 2022 bij de streamingservice zal verschijnen. Waneer de serie volgend jaar precies te bekijken is bij Amazon, is nog niet bekend. Voor het tweede seizoen van de animatie serie Star Trek: Lower Decks werd alleen bekend dat deze binnenkort zal verschijnen bij Amazon Prime Video. Het tweede seizoen gaat 12 augustus in bij Paramount+. Het is dus nog even wachten op wat meer duidelijkheid van Amazon.Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Vandaag, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Vandaag, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Vandaag, 09:00
Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het zevende, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse detectiveserie Bosch bekend gemaakt.
Gisteren, 16:00
Charlotte Brändström (The Witcher) zal ook aanwezig zijn bij de opnames van The Lord of the Rings, zij gaat namelijk twee afleveringen regisseren.
Gisteren, 15:00