Leuk?
4
1
Bekijk stemmen

Premièredatum, vernieuwing en teasers voor Star Trek-series van Paramount+

Paramount+ deelt nieuwe Star Trek teasers, een premièredatum en vernieuwd een serie. Daarnaast bracht History Channel nieuws over een Star Trek documentaireserie.

Hoewel het tweede seizoen van Star Trek: Lower Decks nog in première moet gaan, heeft Paramount+ al besloten de animatieserie te vernieuwen met een derde seizoen. Dat werd bekend gemaakt met de premièredatum voor het tweede seizoen. Vanaf 12 augustus is het tweede seizoen te bekijken bij Paramount+.

Video on youtube


Daarnaast liet Paramount+ tijdens de digitale First Contact Day de fans genieten van de eerste beelden van het vierde seizoen van Star Trek: Discovery. Bekijk hieronder de teaser. Naar verwachting zal het vierde seizoen dit jaar nog in première gaan, maar op welke datum is nog niet bekend.

Video on youtube


Daarbij heeft Paramount+ het niet gelaten. Ze lieten ook de eerste beelden zien van het tweede seizoen van Star Trek: Picard. Het lijkt er op dat een oude bekende zal terugkeren voor het tweede seizoen van Star Trek: Picard. Namelijk het personage Q, gespeeld door John de Lancie (Breaking Bad). De première van het tweede seizoen zal volgend jaar plaatsvinden, maar ook hiervoor is nog geen exacte datum.

Video on youtube


Naast Star Trek nieuws van Paramount+ bracht ook History Channel nieuws over een Star Trek serie naar buiten. Het netwerk werkt namelijk aan een achtdelige documentaireserie over de Star Trek wereld, genaamd The Center Seat: 55 Years of Star Trek. De documentaireserie is afkomstig van The Nacelle Company en is ter ere van het 55-jarige jubileum van Star Trek.
Vorige aflevering
Old Friends, New Planets (2)
Old Friends, New Planets (2)
04x10
Leuk?
4
1
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_BlackBiker
06 apr 2021 16:17 -
Lower Decks is leuk.
Discovery niet.
Picard redelijk, al hoop ik niet dat die serie het alleen moet gaan hebben van oude bekenden die elke aflevering voor een (kleine) rol komen opdagen. Maar als ook Q weer uit de mottenballen wordt gehaald....

Ben verder nog wel heel benieuwd naar de aangekondigde Pike serie (Strange New Worlds) en of de Section 31 serie met Michelle Yeoh nog wel door gaat. Dat is wel een onderwerp waar ze leuke dingen mee kunnen doen.

Ik hoop van harte dat deze franchise gaat overleven. Maar Akiva Goldsman en Alex Kurtzman hebben helaas met Discovery al getoond dat ze nogal door kunnen slaan in hun woke vernieuwingsdrift en dat ze de achterliggende gedachte van de franchise net niet helemaal snappen.
Reageer
avatar_DAVE2804
08 apr 2021 07:37
Ik ben het toch niet helemaal eens met je, BB. Ik vind Discovery wel een goede ST-serie, hoewel ik seizoen 3 nog niet gezien heb. Picard heb ik ook nog niet gezien, maar ik ben onlangs begonnen met Lower Decks en ik weet het niet hoor. Die humor en de manier waarop het getekend is, is niet helemaal mijn ding denk ik. Ben wel benieuwd naar Strange New Worlds, want ik vond Pike een interessant personage in s2 van Discovery.
Reageer
avatar_BlackBiker
08 apr 2021 18:20
Hé Dave, dat kan natuurlijk. Alles wat ik hier neer pletter is niets meer of minder dan mijn mening. En jij mag, net als ik, natuurlijk ook een eigen mening hebben.
S1 en S2 van DIS heb ik wel uitgekeken. S2 inderdaad vooral vanwege Pike. Maar bij S3 ben ik echt afgehaakt.

Voor wat betreft Lower Decks. Er is echt niets persoonlijker dan humor. Wat de één hilarisch vindt, kan de ander nauwelijks zien. Dus let's agree to disagree op deze :-)
Reageer
Star Trek: Lower Decks