Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

NBC besteld spin-off serie Law & Order: For The Defense

Uitvoerend producent Dick Wolf verstevigt zijn relatie met het Peacocknetwerk verder. NBC heeft weer een spin-off van de Law & Order- franchise besteld.
Law & Order: For The Defense wordt een juridisch dramaserie dat een kijkje zal nemen bij een strafrecht-advocatenkantoor - de andere kant van de tafel uit de gebruikelijke procedurele serie van Wolf. Wolf zal de serie produceren, samen met Carol Mendelsohn, de showrunner die veertien jaar lang werkte bij CSI: Crime Scene Investigation van CBS.

10957 L&O

Als Law & Order: For The Defense volgend seizoen in première gaat en de meest recente spin-off Law & Order: Organized Crime zal worden vernieuwd, heeft het netwerk van Wolf negen procedurele drama's die uitgezonden worden op televisie. In aanvulling op Law & Order: Special Victims Unit op NBC, heeft Wolf ook nog Chicago Fire, Chicago Med en Chicago PD. Deze vier series hebben al vernieuwingen gehad. Op de CBS 2021-22 planning zal Wolf ook FBI , FBI: Most Wanted en de onlangs aangekondigde FBI: International op zijn naam hebben staan.

Eerder werd aangekondigd dat Wolf (foto) ook een nieuwe dramaserie zal maken voor IMDb TV, getiteld On Call. De serie van een half uur volgt twee politieagenten die reageren op oproepen en ter plaatse arriveren terwijl ze patrouilleren in Long Beach, Californië.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten