Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Black-ish spin-off Old-ish in productie bij ABC

Black-ish spin-off Old-ish in productie bij ABC

ABC heeft een nieuwe Black-ish spin-off aangekondigd. Old-ish draait om de ouders van Dre Johnson, hoofdpersonage in Black-ish.
ABC heeft een nieuwe spin-off van de populaire serie Black-ish aangekondig. De spin-off draait om Ruby en Earl, de ouders van Dre Johnson (Anthony Anderson, Guys with Kids). Het koppel geeft de liefde een tweede kans. Ze verhuizen naar een snel gegentrificeerde wijk in Los Angeles, waar ze personages ontmoeten die de oude en nieuwe bewoners van de gemeenschap vertegenwoordigen.

In Black-ish worden de ouders van Dre Johnson gespeeld door Laurence Fishburne (Madiba) en Jenifer Lewis (Girlfriends). Naar verluidt zullen zij in Old-ish respectievelijk terug keren in de rollen van zijn vader Earl en zijn moeder Ruby.


Jenifer Lewis en Laurence Fishburne

Old-ish is niet de eerste spinoff van de serie. Vorig jaar kondigde ABC Mixed-ish aan, die draait om Rainbow Johnson (Tracee Ellis Ross, Reed Between the Lines) die opgroeit in een gemengde familie in de jaren tachtig. Freeform maakte in 2018 de eerste spin-off van Black-ish, genaamd Grown-ish.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten