Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 33

Weekoverzicht 33

Weekoverzicht van 15 augustus tot en met 21 augustus

* Weetjes:
-Inside Amy Shumer is niet gecanceld. Even waren er sterke geruchten, mede dankzij een vreemde tweet van Shumer zelf, dat Inside Amy Shumer gecanceld zou zijn. Niets blijk minder waar, Shumer is op tournee en neemt een lange pauze. Er komt dus wel een vijfde seizoen maar niet in de nabije toekomst.



Algemeen Serienieuws
Friday the 13th
- In het voorjaar van 2014 werd er bekend gemaakt dat er gewerkt werd aan een serie van de bekende filmreeks Friday the 13th. Afgelopen week liet The CW president Mark Pedowitz weten dat het project in de ijskast is gezet. Pedowitz: “Het komt erop neer dat we betere dingen hebben om ons op te richten, en we zijn er niet mee doorgegaan. Het was goed geschreven, het was duisterder dan we wilden en we geloofden niet dat het houdbaar was... Het was een erg goede pilot, maar geen houdbare serie."

Datums Series
Startdatums series op de Vlaamse TV augustus 2016
- Voor alle kijkers naar de Vlaamse televisie, hierbij de startdatums van de Belgische zenders of zenders die ook in België te ontvangen zijn.

Gecancelde Series
I Am Cait
- E! heeft besloten om de realityserie over en met Caitlyn Jenner te cancelen, er komt geen derde seizoen van I Am Cait.

Comedy Bang! Bang!
- De komedieserie van IFC Comedy Bang! Bang! Krijgt geen zesde seizoen. Het vijfde seizoen zal het laatste zijn, op 28 oktober gaat het vijfde seizoen weer verder en op 10 december zal de laatste aflevering worden uitgezonden.


Nieuwe Series
Jack Ryan
- Gebaseerd op de boeken van Tom Clancy komt Amazon nu met een tiendelige serie rond het fictieve personage Jack Ryan. Ryan werd op het witte doek al gespeeld door Alec Baldwin, Ben Affleck, Chris Pine en Harrison Ford. Nu zal John Krasinski (The Office) in de huid kruipen van de beroemde ex-marinier, die analist werd bij de CIA in de serie Jack Ryan. De serie wordt omschreven als een ‘reimagining’ van Ryan. De serie gaat laten zien hoe Ryan zich als ex-marinier opwerkt als analist binnen de CIA.

Victoria
- Op 28 augustus gaat bij ITV de achtdelige miniseries Victoria in première. Victoria gaat over de jonge jaren van de Britse koningin Victoria. Van haar kroning op 18-jarige leeftijd tot haar huwelijk met Prins Albert in 1840. Hoofdrolspelers zijn onder andere Jenna Coleman, Tom Hughes, Rufus Sewell en David Oaks.
Video on youtube


Vernieuwde Series
Deutschland 83
- Deutschland 83 wordt Deutschland 86. De Duitse Koude Oorlog thriller is vernieuwd met een tweede seizoen. Het tweede seizoen zal zich afspelen drie jaar na Deutschland 83 en daarom omgedoopt worden in Deutschland 86.

Last Chance U
- Netflix heeft zijn sportdocumentaire Last Chance U vernieuwd met een tweede seizoen. Greg Whiteley zal terugkeren als regisseur en het tweede seizoen staat gepland om in 2017 van start te gaan.

Mr. Robot
- Ze maken dit jaar kans op zes Emmy Awards en dus heeft USA Network besloten om nu al de dramaserie Mr. Robot te vernieuwen. Mr. Robot keert in 2017 terug met een derde seizoen.

The Bridge (2011)
- De fans moeten nog een tijdje wachten maar hij gaat er wel komen, het vierde seizoen van de populaire Deens/Zweedse dramaserie The Bridge (2011).

Late Show with Stephen Colbert
- CBS heeft het praatprogramma Late Show with Stephen Colbert vernieuwd met een tweede seizoen. Dat tweede seizoen zal in september 2016 van start gaan.

Tyler Perry's If Loving You Is Wrong
- OWN heeft de dramaserie Tyler Perry's If Loving You Is Wrong vernieuwd met een vijfde seizoen. En dat vijfde seizoen gaat op 13 september van start bij OWN.

Algemeen nieuws
Amsterdam Comic Con
- Op zaterdag en zondag 27 en 28 augustus start de allereerste Comic Con in Amsterdam, klik hier om te lezen waar het is, wie er komen en hoe je kaartjes kunt kopen.

Columns
Showtime, aflevering 18
- Deze week was er weer een Showtime. Klik hier om erover te lezen en luisteren.


Kijkcijfers
Week 32
- Klik hier voor de kijkcijfers van 8 augustus tot en met 14 augustus.

Prijsvragen
- Tot 24 augustus kun je kans maken op de onderstaande serie:
Ray Donovan
- Klik hier als je kans wilt maken op het derde seizoen van Ray Donovan.

- Tot 25 augustus kun je kans maken op de onderstaande serie:
Reign (2013)
- Klik hier als je kans wilt maken op het tweede seizoen van Reign (2013).

Trailers, Promo’s, Teasers en Interviews
One Of Us
- De nieuwe dramaserie One Of Us gaat op 23 augustus in première bij BBC One. De vierdelige miniserie vertelt het verhaal van een vreselijke dubbele moord die het leven schokt van twee families, die naast elkaar leven in het geïsoleerde landelijke Schotland. Maar in plaats zich te focussen op het onderzoek, onderzoekt One Of Us de gevolgen voor de rouwende familieleden en de duistere gevolgen die hun verscheurde levens bedreigd.
Video on youtube


Voor je Serieagenda*
*Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van augustus.

-Maandag 22 augustus:
20.00 - Dicte – Seizoen 2 (TV2)
22.00 - Teen Mom – Seizoen 6 (MTV)
22.40 – The Bridge (2011) – Seizoen 3 (KRO-NCRV/NPO2)

-Dinsdag 23 augustus:
20.00 - Bunk'd – Seizoen 2 (Disney Channel)
20.30 – 800 Words – Seizoen 2 (Seven Network)
21.00 – One Of Us – Serie première (BBC One)
22.00 - Ink Master – Seizoen 8 (Spike TV)

-Woensdag 24 augustus:
20.00 - The Great British Bake Off – Seizoen 7 (BBC One)
21.00 - Dual Survival – Seizoen 9 (Discovery Channel)

-Vrijdag 26 augustus:
00.00 - Dawn of the Croods – Seizoen 2 (Netflix)
20.30 - Would I Lie to You? – Seizoen 10 (BBC One)

-Zaterdag 27 augustus:
21.10 – Casualty – Seizoen 31 (BBC One)

-Zondag 28 augustus:
00.00 - Victoria – Serie première (ITV)

* Wist je Dat?:
-Bryan Fuller onthult heeft dat het schip wat we hebben gezien niet het definitieve ontwerp is voor Star Trek: Discovery. Fuller: “Iedereen kreeg een glimp van een schip waar nog aan gewerkt werd. Er is al heel veel veranderd, want het ontwerp was nog niet eens definitief. We dachten eigenlijk allemaal: wat kunnen we meenemen naar de Comic-Con, om mensen deel uit te laten maken van het proces. En ik kijk nu al naar het ontwerp en denk: we hebben een andere gondel, andere lijnen. Dus het is een evolutie, en we proberen de look te ontwikkelen en finaliseren, nu we dichter bij de productiestart komen.” Volgens Fuller is er bewust gekozen voor een afwijkend ontwerp, waarbij gekeken is naar ontwerpen van Ralph McQuarrie, die ze in de jaren zeventig maakte voor een film die er niet kwam.

Met overzichtelijke groet

Mandy

Bryan Fuller

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

DavidPrice
DavidPrice 22 augustus 2016, 13:58
Dicte is volgens mij seizoen 3.
Log in om een reactie achter te laten