Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Weekoverzicht 18-2023

Welk nieuws heb jij gemist van 1 tot en met 7 mei. MijnSerie heeft het voor je verzameld in weekoverzicht 18.
Serienieuws

Datums


Sleepers


De nieuwe misdaadserie Sleepers vertelt het harde verhaal van een corrupte agent die manoeuvreert tussen de onderwereld van Utrecht en de bovenwereld van de recherche. De hoofdrol is weggelegd voor Robert de Hoog, die vooral bekend werd als Tatta in die andere reeks over de Nederlandse onderwereld Mocro Maffia. In Nederland werd Sleepers alvast benoemd tot de 'spannendste serie van het moment' en een ' echt meesterwerk'. Hoog tijd om de serie ook naar Vlaanderen te brengen. Vanaf 10 mei 2023 kan je Sleepers bekijken op Streamz.

Premièredatums


Onderhuids


In de nieuwe Streamz Original Onderhuids kijken we binnen in een luxueuze beautykliniek waar de rich & famous zich mooier willen maken. De achtdelige dramedy reeks is vanaf 17 mei 2023 exclusief te zien bij Streamz.
Video on youtube


Algemeen nieuws

Nominaties en Prijzen


MTV Movie & TV Awards


Ook de MTV Awards kreeg te maken met de gevolgen van de schrijversstaking. Slechts een dag nadat Drew Barrymore zich terugtrok als gastheer van de prijsuitreiking ter ondersteuning van stakende schrijvers, heeft MTV het live-evenement gecanceld en een vooraf opgenomen show samengesteld voor de jaarlijkse prijsuitreiking. De show werd uitgezonden op 7 mei.

Wist je Dat?


Christina Applegate klaar is met acteren


voor een camera na het afronden van Dead to Me te midden van haar diagnose van multiple sclerose. De met een Emmy bekroonde ster begon over het filmen van het laatste seizoen van de Netflix-dramedy tegenover Linda Cardellini toen ze liet doorschemeren dat ze niet meer voor een lens zou acteren. “Ik kan me niet eens voorstellen dat ik nu ga zitten. Dit is een progressieve ziekte. Ik weet niet of ik erger ga worden. Ik kan voice-overs doen omdat ik mijn gezin kan onderhouden en mijn hersenen aan het werk houden,” vertelde ze.
In 2022 werd onthuld dat er een animatieserie gebaseerd op Married… with Children in de maak was. Als de serie doorgaat, zou Applegate de stem geven van het personage Kelly Bundy dat ze in 1987 in de Fox-sitcom heeft voortgebracht. “Ik kan niet veel zeggen, maar ik weet alleen dat we er alle vier aan gehecht zijn. Het is nu niet in onze handen, dus we wachten gewoon af”, zei Applegate over de ontwikkeling van de animatieserie. Applegate zou zich herenigen met haar tv-familie, waaronder Ed O'Neill als Al, Katey Sagal als Peggy en David Faustino als Bud.

MijnSerie nieuws

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van mei 2023 die in week 19 van start of in première zullen gaan.-

Woensdag 10 mei


Dance Brothers – Serie première (Netflix)
Dois Tempos – Serie première (Star+)
17.00 – RACE – Serie première (Disney+)
Sleepers - Seizoen 1 (Streamz)

-

Donderdag 11 mei


21.00 – HPI – Seizoen 3 (TF1)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten