Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 12-2023

Weekoverzicht 12-2023

Welk nieuws heb jij gemist van 20 tot en met 26 maart 2023. MijnSerie heeft het voor je verzameld in weekoverzicht 12.
Serienieuws

Datums


The English


De westernserie The English gaat Nederland op 12 april in première bij Disney+. De serie is een co-productie van de BBC en Prime Video en werd vorig jaar al uitgezonden op BBC Two. De hoofdrol in het drama is voor Emily Blunt, die te zien is als de deftige Cornelia Locke. De Britse vrouw reist aan het einde van de negentiende eeuw naar Amerika, op zoek naar de man die verantwoordelijk is voor de dood van haar zoon. Eenmaal daar slaat ze de handen ineen met de eveneens op wraak beluste Pawnee Eli Whipp.

Intruder


De vierdelige thriller Intruder is vanaf 21 april te zien bij KRO-NCRV en NPO Start en op die dag komen alle afleveringen ook naar NPO Plus. Intruder draait om Sam (Tom Meeten) en Rebecca (Elaine Cassidy), die wonen in een idyllisch plaatsje aan de kust. Het stel komt in de problemen nadat er wordt ingebroken door twee tieners en Sam één van de twee in de rug steekt als deze probeert weg te komen. Nadat de tiener, die ongewapend blijkt te zijn, overlijdt besluit het stel om het plaats delict te manipuleren zodat het lijkt op zelfverdediging. Toch is er iemand bij de politie die het niet vertrouwt en ook hun vriendin Angela (Helen Behan), die op het moment van het misdrijf bij hen logeerde, zorgt al snel voor complicaties.

Workin' Moms


Het zevende seizoen van de serie Workin' Moms verschijnt op 26 april op Netflix. De Canadese comedyserie volgt een aantal vrouwen die het moederschap proberen te combineren met hun zeer drukbezette banen, waarbij ze zich met een gezond gevoel voor humor door allerlei lastige en vaak ongemakkelijke situaties heenslaan. Workin' Moms werd bedacht door Catherine Reitman, die zelf een van de hoofdrollen vertolkt als PR-goeroe Kate Foster. In de eerste vijf seizoenen was ook Juno Rinaldi (Frankie) een van de vaste castleden, maar zij verliet de serie voor aanvang van het zesde seizoen, waarna gastrolspeelster Enuka Okuma (Sloane) werd gepromoveerd tot vast castlid. Overigens heeft Reitman besloten dat het zevende seizoen van Workin' Moms tevens het laatste seizoen is.

Premièredatums


Jusqu'ici tout va bien


In april verschijnt er een nieuwe misdaadserie uit Frankrijk bij Netflix. De serie heet Jusqu'ici tout va bien (Thicker Than Water) en volgt een aantal zussen die zich op het criminele pad begeven. Het hoofdpersonage is Fara Bentayeb (Nawell Madani), een journaliste die eindelijk haar droom om nieuws-anchor te worden heeft verwezenlijkt. Er ontstaan echter problemen als Fara en haar zussen betrokken raken bij de criminele praktijken van haar broer: in een poging hem te beschermen halen ze zich de woede van een misdadiger die daardoor plots een lading drugs kwijt is op de hals. Thicker Than Water is het geesteskindje van Madani zelf: de Belgisch-Algerijnse actrice en comédienne (bekend van onder meer de komische film C'est tout pour moi) treedt ook aan als showrunner, regisseur en producent. Jusqu'ici tout va bien veschijnt 7 april op Netflix.

Algemeen nieuws

Wist je Dat?


Dawson's Creek


Het tienerdrama Dawson's Creek volgende maand bij Videoland is te zien. Op 10 april worden de zes seizoenen aan het vod-aanbod toegevoegd. Dawson's Creek draait om een groepje jongeren in het fictieve Capeside. James Van Der Beek speelt de hoofdrol als Dawson Leery en Katie Holmes is te zien als zijn love interest Joey Potter. Het drama lanceerde tevens de carrières van Joshua Jackson en Michelle Williams (The Fabelmans). De serie was gedurende zes seizoenen goed voor bijna 130 afleveringen. De volledige serie werd een aantal jaren geleden ook toegevoegd op Netflix, maar is daar inmiddels uit het aanbod verwijderd.

MijnSerie nieuws

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van maart 2023 die in week 13 van start of in première zullen gaan.-

Maandag 27 maart


Blue Lights – Serie première (BBC One)

-

Woensdag 29 maart


Emergency: NYC – Serie première (Netflix)
Unseen – Serie première (Netflix)
Viaje al centro de la Tierra – Serie première (Disney+)

-

Donderdag 30 maart


From Me to You: Kimi ni Todoke – Serie première (Netflix)
Six Four – Serie première (ITVX)

-

Vrijdag 31 maart


Copycat Killer – Serie première (Netflix)
Die Hart – Seizoen 2 (The Roku Channel)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten