Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 48-2022

Weekoverzicht 48-2022

Welk nieuws heb jij gemist in week 48 van 28 november tot en met 4 december. MijnSerie heeft het voor je verzameld in het vernieuwde weekoverzicht.
We hebben het weekoverzicht vernieuwd. Geen herhalingen meer, maar nieuws dat niet in de nieuwsberichten is verschenen de afgelopen week.

Serienieuws

Afleveringen


Lopez Vs. Lopez


NBC heeft negen extra afleveringen besteld van de nieuwe populaire comedyserie Lopez Vs. Lopez , waarmee het totaal van het eerste seizoen op 22 afleveringen komt. Door de bestelling van meer afleveringen komt een vernieuwing met een tweede seizoen heel dichtbij.


Datums


Love After Lockup


Het vierde seizoen van het realityprogramma Love After Lockup zal op vrijdag 16 december van start gaan bij We tv. Er komen tien nieuwe afleveringen van elk 90 minuten.

Gecancelde Series


Los Espookys


Los Espookys krijgt geen derde seizoen van HBO. De Spaanstalige serie, dat werd gemaakt door Julio Torres, werd in 2022 onderbroken vanwege de Corona pandemie en het tweede seizoen ging in september van start. Helaas waren de kijkers toen al afgehaakt en bleef slechts de helft over van het eerste seizoen zo’n 160.000.


MijnSerie nieuws

Prijsvragen


Prijsvraag antwoorden


- Het antwoord op de prijsvraag van Chicago Med S07; De acteur Brian Tee zal de serie Chicago Med gaan verlaten, welk personage speelt hij in de medische dramaserie? was Dr. Ethan Choi. Weetje: Dr. Ethan Choi USNR is een behandelend arts in spoedeisende geneeskunde met een specialisatie in infectieziekten in het Gaffney Chicago Medical Center. Al vanaf het allereerste seizoen is Choi te zien geweest in Chicago Med. In aflevering negen van het achtste seizoen, dat op 7 december uitgezonden werd, verliet Tee de serie.

- Het antwoord op de prijsvraag van Chicago Fire S10; De serie Chicago Fire heeft inmiddels elf seizoen, de meeste seizoenen hebben twintig of meer afleveringen. Welk seizoen heeft minder dan twintig afleveringen? was Seizoen 9. Weetje: Vanwege de Coronapandemie had het negende seizoen minder afleveringen. De maatregelen konden niet gecombineerd worden met de opnames.
Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van december 2022 die in week 49 van start of in première zullen gaan.-

Maandag 5 december


21.30 – Familie Gillis: massa is kassa – Seizoen 9 (SBS 6)

-

Dinsdag 6 december


21.00 – Press Your Luck (2019) – Seizoen 5 (ABC)

-

Donderdag 8 december


Fake news & ik – Serie première (Canvas)
Hierro – Seizoen 1 – 2 (HBO Max)

-

Zaterdag 10 december


12.00 – Random Acts of Flyness – Seizoen 2 (HBO)

-

Zondag 11 december


21.00 – Strike – Seizoen 5 (BBC One)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten