Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Five Days at Memorial en Bad Sisters gaan in augustus in première bij Apple TV+

De dramaserie Five Days at Memorial en de donkere comedy thriller Bad Sisters komen binnenkort naar Apple TV+.

Apple TV+ onthulde meer over deze nieuwe series in een persbericht.

'Apple TV+ heeft de premièredatums bekendgemaakt van Five Days at Memorial, een nieuwe gelimiteerde serie van Academy Award-winnaar John Ridley (American Crime) en Emmy Award-winnaar Carlton Cuse (Lost) en van Bad Sisters, een geestig en emotioneel donker komisch moordmysterie van Emmy Award-genomineerde en BAFTA Award-winnende actrice, regisseur, producent en schrijver Sharon Horgan (Housebroken). De cast bestaat uit onder andere Vera Farmiga, Robert Pine, Cherry Jones, Julie Ann Emery, Cornelius Smith Jr., Adepero Oduye, Molly Hager, Michael Gaston en W. Earl Brown.

De gelimiteerde dramaserie van acht afleveringen Five Days at Memorial, zal wereldwijd op vrijdag 12 augustus in première gaan met de eerste drie afleveringen, gevolgd door één nieuwe aflevering elke vrijdag. De seriefinale zal op 16 september worden uitgezonden. De dramaserie is gebaseerd op ware gebeurtenissen en geïnspireerd door het boek van Pulitzer Prize-winnaar journaliste Sheri Fink. Five Days at Memorial beschrijft de impact van orkaan Katrina en de nasleep ervan in een lokaal ziekenhuis. Toen het water steeg, de stroom uitviel en de hitte toenam, werden uitgeputte zorgverleners in een ziekenhuis in New Orleans gedwongen beslissingen te nemen die hen nog jaren zullen achtervolgen.

Five Days at Memorial

In augustus verschijnt ook Bad Sisters, een nieuwe comedyserie van bedenker en actrice Sharon Horgan, op Apple TV+. Bad Sisters is een heerlijke mix van zowel donkere comedy als thriller en speelt zich af aan de adembenemende kust van Ierland. De eerste twee afleveringen van Bad Sisters worden op vrijdag 19 augustus uitgezonden, gevolgd door één nieuwe aflevering per week tot en met 14 oktober. De nieuwe tiendelige serie volgt het leven van de Garvey zussen die met elkaar verbonden zijn door de vroegtijdige dood van hun ouders en een belofte om elkaar altijd te beschermen. Naast Horgan spelen Anne-Marie Duff, Eva Birthistle, Sarah Greene en Eve Hewson de hoofdrollen in Bad Sisters als de Garvey-zusters. De ensemble cast bestaat verder uit Claes Bang, Brian Gleeson, Daryl McCormack, Assaad Bouab en nieuwkomer Saise Quinn.

Bad Sisters

Five Days at Memorial gaat in première op vrijdag 12 augustus.
Bad Sisters gaat in première op vrijdag 19 augustus.
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst