Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Actrice Peggy Lipton overleden

De Amerikaanse actrice Peggy Lipton is op 72-jarige leeftijd overleden. Lipton was vooral bekend van haar rol in de serie Mod Squad.

De actrice overleed 'vredig in het bijzijn van haar dochters en nichtjes', laten haar dochters Kidada and Rashida Jones weten in een verklaring aan de Amerikaanse pers. Ze leed aan kanker.


Peggy Lipton

Lipton speelde in Mod Squad de undercover politieagent Julie Barnes, een rol waar ze vier Golden Globe nominaties voor kreeg. In 1970 won ze er een prijs mee voor Beste TV Actrice in een dramaserie. Mod Squad was te zien van 1968 tot 1973.

De actrice was eveneens te zien als Norma Jennings in Twin Peaks en speelde in de series Alias, Rules of Engagement en Psych.

Van 1974 tot 1990 was ze getrouwd met muziekproducer Quincy Jones, met wie ze dochters Kidada Jones en Rachida Jones kreeg. Die laatste is bekend als actrice in onder andere The Office en Parks and Recreation.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van The Pier. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
2
Netflix heeft een trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen van After Life met Ricky Gervais in de hoofdrol.
Vandaag, 10:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
5
Netflix heeft de releasedatum van de nieuwe komedieserie Space Force bekendgemaakt. Vrijdag 29 mei kunnen we de serie, die afkomstig is van de makers van The Office, bekijken op de streamingdienst.
Gisteren, 13:05