Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Schrijver Stan Lee (95) overleden

De Amerikaanse schrijver en stripauteur Stan Lee is overleden. Dat heeft zijn dochter bekendgemaakt. Lee had de afgelopen tijd een zwakke gezondheid.

Volgens Amerikaanse media is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later is overleden. Stan Lee was 95 jaar.

Embed from Getty Images
Stan Lee

Lee werd vooral bekend als als de geestelijk vader van superhelden als Spider-Man, de Fantastic Four, Iron Man, de X-Men en de Hulk. Ook bedacht hij samen met Jack Kirby Black Panther. Zijn naam is onlosmakelijk verbonden met Marvel Comics. Onder zijn leiding groeide de kleine uitgeverij Marvel uit tot een groot en wereldberoemd multimediaconcern, dat naast strips ook tal van games, films en series maakt.

Tot de televisieseries waar Stan Lee aan meewerkte behoren Avengers Assemble (2013), Agents of S.H.I.E.L.D. The Gifted, Daredevil, Jessica Jones, Marvel's The Inhumans, Marvel's The Defenders, Agent Carter, Iron Man, The Incredible Hulk, Spider-Man en Stan Lee's Lucky Man.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Solis
14 nov 2018 11:23 - 14 nov 2018 11:24
Lekker op tijd dit bericht! Nieuws was al twee dagen geleden bekend.
Reageer
avatar_Roeman
14 nov 2018 11:53
Het bericht had gisteren al gepubliceerd moeten worden, maar er ging helaas wat mis. Vandaar een dag later.
Reageer
avatar_TnTNL
14 nov 2018 15:31 - 14 nov 2018 15:31
Mooie leeftijd wel
Reageer

Laatste nieuws

Het is bekend gemaakt dat het komende, vierde deel van de bovennatuurlijke horrorserie The Chilling Adventures of Sabrina het laatste zal zijn.
Vandaag, 13:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Wereldwijds best verkochte gamefranchise Fallout wordt door Jonathan Nolan en Lisa Joy (Westworld) voor Amazon Prime Video bewerkt tot een serie.
Gisteren, 16:00
De nieuwe Netflix-serie Away, met Hilary Swank gaar begin september in première op Netflix. De streamingdienst heeft de eerste beelden vrijgegeven.
Gisteren, 15:00
Free Will is in productie bij FOX. De serie is geschreven door Kirk A. Moore (13 Reasons Why).
Gisteren, 14:00
The CW heeft DC's Stargirl vernieuwd met een tweede seizoen. De serie verplaats van DC Universe naar The CW en wordt een original serie bij het netwerk.
Gisteren, 13:00
2