Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Schrijver Stan Lee (95) overleden

De Amerikaanse schrijver en stripauteur Stan Lee is overleden. Dat heeft zijn dochter bekendgemaakt. Lee had de afgelopen tijd een zwakke gezondheid.

Volgens Amerikaanse media is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later is overleden. Stan Lee was 95 jaar.

Embed from Getty Images
Stan Lee

Lee werd vooral bekend als als de geestelijk vader van superhelden als Spider-Man, de Fantastic Four, Iron Man, de X-Men en de Hulk. Ook bedacht hij samen met Jack Kirby Black Panther. Zijn naam is onlosmakelijk verbonden met Marvel Comics. Onder zijn leiding groeide de kleine uitgeverij Marvel uit tot een groot en wereldberoemd multimediaconcern, dat naast strips ook tal van games, films en series maakt.

Tot de televisieseries waar Stan Lee aan meewerkte behoren Avengers Assemble (2013), Agents of S.H.I.E.L.D. The Gifted, Daredevil, Jessica Jones, Marvel's The Inhumans, Marvel's The Defenders, Agent Carter, Iron Man, The Incredible Hulk, Spider-Man en Stan Lee's Lucky Man.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Solis
14 nov 2018 11:23 - 14 nov 2018 11:24
Lekker op tijd dit bericht! Nieuws was al twee dagen geleden bekend.
Reageer
avatar_Roeman
14 nov 2018 11:53
Het bericht had gisteren al gepubliceerd moeten worden, maar er ging helaas wat mis. Vandaar een dag later.
Reageer
avatar_TnTNL
14 nov 2018 15:31 - 14 nov 2018 15:31
Mooie leeftijd wel
Reageer

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:00
De corona-crisis raakt iedereen. Van de kleine zelfstandige tot de huisvrouw/man tot de directeur m/v. Maar ook in televisieland ontkomen ze niet aan het virus direct of indirect.
Vandaag, 11:00
In week 13, van 23 tot en met 29 maart is er weinig veranderd in Nederland, de stranden, straten, scholen, winkels, bossen en pleinen bleven leeg. Maar in serieland vonden er wel wat veranderingen plaats. Verschuivingen van start- en/of premièredatums.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld: lege supermarkt-schappen, straten en pleinen. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe vul je je tijd? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 15:00
4
Netflix heeft een vierde seizoen van de animatieserie Castlevania aangekondigd.
Gisteren, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
zaterdag, 16:00