Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Fred Thompson overleden

Ex-presidentskandidaat, senator en acteur Fred Thompson is op 1 november 2015 overleden. “Het is met diepe gevoelens van rouw dat we het heengaan van onze broer, echtgenoot, vader en grootvader delen, hij stierf vredig in Nashville omringd door familie,” luidde de verklaring van de familie.

Thompson was tot halverwege de jaren ’80 advocaat en kreeg in 1985 de kans om zichzelf te spelen in de film Marie, daarna speelde hij in vele televisieseries waaronder; Wiseguy, China Beach, Roseanne en Matlock. In 1994 ging Thompson de politiek in en werd hij senator in Tennessee. Vanaf 2002 speelde hij D.A. Arthur Branch in de series; Law & Order, Law & Order: Criminal Intent, Law & Order: Special Victims Unit, Law & Order: Trial by Jury en Conviction.

In 2007 nam hij een acteur pauze om zich kandidaat te stellen voor de presidentiële verkiezingen voor de republikeinen, maar hij kreeg te weinig steun en trok zich in 2008 terug. Daarna speelde hij nog in Life on Mars (US), The Good Wife en zijn laatste televisieoptreden was in de serie Allegiance. Verschillende beroemdheden hebben hun medeleven getoond via social media, onder andere Elisabeth Rohm met wie hij samen heeft gewerkt in Law & Order. Zie de tweets hieronder:Thompson leed sinds 2004 aan het non-hodgkinlymfoom en hij overleed aan de gevolgen van deze ziekte. Fred Thompson wordt overleefd door zijn vrouw Jeri, 4 kinderen en 5 kleinkinderen. Freddie Dalton Thompson is 73 jaar geworden, R.I.P.

Fred Thompson in 2008
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:00
2
Ook in de week van 5 tot en met 11 april hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 14 van 2021.
Vandaag, 09:00
Onder andere Michael Learned (The Waltons) voegt zich bij de cast van Monster: The Jeffrey Dahmer Story. De serie draait om Amerika's meest beruchte moordenaar.
Gisteren, 12:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Hierro. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
zaterdag, 14:00
Ordinary Joe heeft een seriebestelling ontvangen van NBC. De serie was afkomstig van Russel Friend (House M.D.) en Garrett Lerner (House M.D.).
zaterdag, 13:00
Na de drie films van To All the Boys komt er mogelijk ook een serie die gebaseerd is op de Netflix film hit. De nog naamloze spin-off volgt het personages Kitty.
zaterdag, 12:00