Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Fred Thompson overleden

Ex-presidentskandidaat, senator en acteur Fred Thompson is op 1 november 2015 overleden. “Het is met diepe gevoelens van rouw dat we het heengaan van onze broer, echtgenoot, vader en grootvader delen, hij stierf vredig in Nashville omringd door familie,” luidde de verklaring van de familie.

Thompson was tot halverwege de jaren ’80 advocaat en kreeg in 1985 de kans om zichzelf te spelen in de film Marie, daarna speelde hij in vele televisieseries waaronder; Wiseguy, China Beach, Roseanne en Matlock. In 1994 ging Thompson de politiek in en werd hij senator in Tennessee. Vanaf 2002 speelde hij D.A. Arthur Branch in de series; Law & Order, Law & Order: Criminal Intent, Law & Order: Special Victims Unit, Law & Order: Trial by Jury en Conviction.

In 2007 nam hij een acteur pauze om zich kandidaat te stellen voor de presidentiële verkiezingen voor de republikeinen, maar hij kreeg te weinig steun en trok zich in 2008 terug. Daarna speelde hij nog in Life on Mars (US), The Good Wife en zijn laatste televisieoptreden was in de serie Allegiance. Verschillende beroemdheden hebben hun medeleven getoond via social media, onder andere Elisabeth Rohm met wie hij samen heeft gewerkt in Law & Order. Zie de tweets hieronder:Thompson leed sinds 2004 aan het non-hodgkinlymfoom en hij overleed aan de gevolgen van deze ziekte. Fred Thompson wordt overleefd door zijn vrouw Jeri, 4 kinderen en 5 kleinkinderen. Freddie Dalton Thompson is 73 jaar geworden, R.I.P.

Fred Thompson in 2008
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

OWN heeft de premièredatum van het zesde seizoen van Queen Sugar bekend gemaakt. Daarnaast is er ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse dramaserie.
Vandaag, 13:00
Het laatste seizoen van La Casa de Papel verschijnt in twee delen, het eerste deel start aankomende maand. Bekijk nu de trailer die Netflix heeft uitgebracht.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Showtime heeft een vijfde seizoen van The Chi aangekondigd. De Amerikaanse dramaserie werd net na de finale van het vierde seizoen vernieuwd.
Vandaag, 10:00
Amazon Prime Video maakt de premièredatum van de The Lord of the Rings serie bekend. Daarnaast is er ook een foto gedeeld.
Vandaag, 09:00
3
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Atlantic Crossing. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00