China Beach

8.1 / 10
43 min
Drama, Oorlog, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.1 / 10
4seizoenen/64afleveringen/1988 - 1991 
NetwerkABC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:43 min19881991 (Beëindigd)
Genres:DramaOorlogHistorie
Netwerk:ABC
China Beach is een Amerikaanse historische oorlogsdramaserie van de zender ABC. De serie ging in première op 26 april 1988.

De serie speelt ten tijde van de oorlog in Vietnam en bekijkt deze periode op unieke wijze; door de ogen van vrouwen die aanwezig zijn bij het conflict. De serie werd sterk toegejuicht door het Amerikaanse publiek en zelfs beloond met een award. China Beach gaat over de doodgezwegen rol van de vrouw aan en achter het front in Vietnam. In totaal waren er ruim tienduizend vrouwen die in het uniform van het Amerikaanse leger aan de oorlog deelnamen. Als je nu naar de marmeren muur in Washington kijkt, waarop meer dan vijftigduizend namen staan van mensen die hun leven verloren hebben in Vietnam, dan zul je daar geen vrouwen tussen vinden. Maar dat betekent niet dat er geen Amerikaanse vrouwen gesneuveld zijn in die oorlog.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 17
Seizoen 3
0 / 22
Seizoen 4
0 / 17

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie China Beach.

Nieuws (1)

Ex-presidentskandidaat, senator en acteur Fred Thompson is op 1 november 2015 overleden. “Het is met diepe gevoelens van rouw dat we het heengaan van onze broer, echtgenoot, vader en grootvader delen, hij stierf...
3 nov 2015