Into the Night

7.3 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
7
1
Bekijk stemmen

Netflix vernieuwd Into the Night met een tweede seizoen

Netflix heeft de Belgische sciencefictionserie Into the Night vernieuwd met een tweede seizoen.

De eerste Belgische Netflix original Into the Night ging afgelopen mei in première op Netflix. De streamingdienst heeft de serie nu vernieuwd met een tweede seizoen. Jason George (The Protector (2018)) schreef en bedacht Into the Night. Naast de Belgische acteurs Pauline Etienne (Ennemi public), Jan Bijvoet (Peaky Blinders) en Nabil Mallat (Bullets) spelen er veel internationale acteurs in de serie.

In Into the Night doodt de zon op onverklaarbare wijze alles op zijn pad, behalve de 'gelukkige' passagiers en bemanning van een nachtvlucht vanuit Brussel. Zij vliegen richting het westen, in de veiligheid van de donkere nacht. Bekijk hieronder de aankondiging van het nieuwe seizoen.

Vorige aflevering
Terenzio
Terenzio
01x06
Leuk?
7
1
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Inter
01 jul 2020 13:03 -
Top nieuws, ben benieuwd hoe het verder gaat straks.
Reageer
avatar_Sateman
01 jul 2020 13:04 -
Ik vind het ook een vermakelijk seizoen
Reageer
avatar_johnquick
02 jul 2020 19:00 -
Sorry, ik vond dit echt heel slecht.
Reageer

Laatste nieuws

Ook voor de maand december hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
Vandaag, 11:00
De nieuwe serie Resident Alien, met Alan Tudyk in de hoofdrol gaat eind januari 2021 in première bij Syfy. De serie is afkomstig van Chris Sheridan (Family Guy).
Gisteren, 11:00
Na de verschijning van het eerste deel van het achtste seizoen van Suits, zal begin volgend jaar ook het tweede deel van het seizoen verschijnen bij Netflix.
vrijdag, 13:00
1
De Amerikaanse dramaserie Good Trouble, de spin-off van The Fosters (2013), van de zender Freeform verschijnt begin december bij Videoland.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De Australische dramaserie Heartbreak High is te bekijken bij Netflix. De populaire werd uitgezonden in de jaren negentig en was een internationale hit.
vrijdag, 10:00
1