Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix werkt met Stay Close aan vierde Harlan Coben serie

Netflix werkt met Stay Close aan vierde Harlan Coben serie

Na Safe, The Stranger (2020) en The Woods (2020) werkt Netflix momenteel aan een vierde serie gebaseerd op een boek van Harlan Coben.
Coben gaat samen met Red Production Company zijn roman Stay Close uit 2012 verfilmen. De schrijver en het bedrijf werkten eerder samen aan Safe en The Stranger (2020) voor Netflix. Ook The Five is een productie van Coben en Red Production. De partijen zijn nog in overleg over de invulling van de cast en het aanstellen van een schrijver. Coben tekende in 2018 een vijfjarig contract met Netflix en het is de bedoeling dat hij veertien van zijn boeken gaat verfilmen in een serie of film.

Stay Close gaat over drie mensen die leven met een groot geheim en een leven leiden wat ze eigenlijk niet willen. Huisvrouw Meg heeft een wild verleden en is steeds meer ontevreden met haar huidige leven. De getalenteerde fotograaf Ray kwijnt weg in zijn nietszeggende baan bij een roddelkrant en rechercheur Broome heeft moeite om een oude zaak los te laten. Uiteindelijk zal het verleden hen inhalen en grote invloed hebben op hun huidige leven.


Harlan Coben
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten