Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Netflix werkt met Stay Close aan vierde Harlan Coben serie

Na Safe, The Stranger (2020) en The Woods (2020) werkt Netflix momenteel aan een vierde serie gebaseerd op een boek van Harlan Coben.

Coben gaat samen met Red Production Company zijn roman Stay Close uit 2012 verfilmen. De schrijver en het bedrijf werkten eerder samen aan Safe en The Stranger (2020) voor Netflix. Ook The Five is een productie van Coben en Red Production. De partijen zijn nog in overleg over de invulling van de cast en het aanstellen van een schrijver. Coben tekende in 2018 een vijfjarig contract met Netflix en het is de bedoeling dat hij veertien van zijn boeken gaat verfilmen in een serie of film.

Stay Close gaat over drie mensen die leven met een groot geheim en een leven leiden wat ze eigenlijk niet willen. Huisvrouw Meg heeft een wild verleden en is steeds meer ontevreden met haar huidige leven. De getalenteerde fotograaf Ray kwijnt weg in zijn nietszeggende baan bij een roddelkrant en rechercheur Broome heeft moeite om een oude zaak los te laten. Uiteindelijk zal het verleden hen inhalen en grote invloed hebben op hun huidige leven.


Harlan Coben
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2
Het tweede seizoen van de Britse romantische fantasieserie A discovery of Witches verschijnt volgend jaar januari, het seizoen werd in 2018 besteld.
zondag, 12:00
1
Het productiebedrijf Bad Robot van J.J. Abrams bewerkt Untamed van Glennon Doyle tot een serie. Het boek werd dit jaar gepubliceerd.
zondag, 10:00