Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

The CW bestelt twee series

The CW heeft twee nieuwe series aangekondigd voor het 2020-2021 seizoen. Een reboot van een serie uit 1972 en een dramaserie.

The CW heeft Kung Fu, een reboot van de gelijknamige serie met David Carradine uit 1972, besteld. Onder andere Olivia Liang (Legacies), Kheng Hua Tan (Marco Polo) en Shannon Dang (Sorry For Your Loss) zullen een rol spelen in de nieuwe serie.

In Kung Fu besluit een jonge Chinees-Amerikaanse vrouw een reis te maken naar een geïsoleerd klooster in China. Als ze terugkeert ontdekt ze dat haar geboortestad overspoeld wordt met misdaad en corruptie. Ze gebruikt ze haar vechtsport vaardigheden en Shaolin-waarden om haar gemeenschap te beschermen en gaat op zoek naar degene die haar Shaolin-mentor heeft vermoord en zich nu op haar richt.


Kheng Hua Tan

Daarnaast heeft The Cw ook Republic of Sarah besteld. Carlos Leal (Better Call Saul) en Jonathan Slavin (Dr. Ken) hebben een rol hebben in de pilot van de serie. Daarnaast vervullen Stella Baker (Tell Me Your Secrets), Nia Holloway (Hawaii Five-0) en Luke Mitchell (Blindspot) een rol in de serie.

De serie draait om Sarah Cooper, een rebelse middelbare schoolleraar in een klein stadje in New Hampshire. Als het stadje wereldberoemd wordt, door het ontdekken van waardevolle grondstoffen, besluiten de bewoners het gebied tot een onafhankelijk land te verklaren. Nu moet Sarah een groep buitenbeentjes leiden, terwijl ze proberen hun eigen land vanaf de grond op te bouwen.


Luke Mitchell
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is bekend gemaakt dat actrice Javicia Leslie de nieuwe superheld van Gotham gaat worden. Dit nadat Ruby Rose aangaf te stoppen als heldin Batwoman.
Vandaag, 14:00
Het is bekend gemaakt dat het komende, vierde deel van de bovennatuurlijke horrorserie The Chilling Adventures of Sabrina het laatste zal zijn.
Vandaag, 13:00
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Wereldwijds best verkochte gamefranchise Fallout wordt door Jonathan Nolan en Lisa Joy (Westworld) voor Amazon Prime Video bewerkt tot een serie.
Gisteren, 16:00
1
De nieuwe Netflix-serie Away, met Hilary Swank gaar begin september in première op Netflix. De streamingdienst heeft de eerste beelden vrijgegeven.
Gisteren, 15:00
Free Will is in productie bij FOX. De serie is geschreven door Kirk A. Moore (13 Reasons Why).
Gisteren, 14:00