Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Acteur Sacha Baron Cohen in Netflixserie The Spy

Acteur Sacha Baron Cohen in Netflixserie The Spy

Sacha Baron Cohen heeft de hoofdrol te pakken voor de Netflix-misdaadserie The Spy. De acteur is daarmee voor de tweede keer te zien in een Netflixproductie, nadat hij zijn opwachting maakte in Seth Rogen's komediespecial Hilarity for Charity.
The Spy gaat over de Israelische spion Eli Cohen (Baron Cohen), die in de jaren zestig spionagewerk deed in Syrië. Mede dankzij zijn inbreng veroverde Israël tijdens de Zesdaagse Oorlog in 1967 de Golanhoogten op Syrië.

Embed from Getty Images
Sacha Baron Cohen

De zesdelige serie wordt geregisseerd door Gideon Raff, die ook Prisoners of War en Homeland maakte.

Baron Cohen werd bij het grote publiek bekend door zijn rollen in films als Borat, Bruno en The Dictator. Ook speelde hij ruim 10 jaar geleden in Da Ali G Show bij Channel 4 in Engeland.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

renzoroy
renzoroy 13 april 2018, 19:39
Het is wel leuk dat Netflix constant nieuwe series aankondigt die in ontwikkeling zijn, maar heb liever dat ze eens wat releasedatums bekend maken van andere series die al 100 jaar in ontwikkeling zijn (zoals oa. The innocents, The Witcher, The Haunting of Hill House en Maniac) En ook of lopende series wel of niet verlengd gaan worden voor een volgend seizoen (zoals Altered Carbon, Seven Seconds, Santa Clarita Diet en On My Block) Daar laten ze ons veel te lang op wachten, maar wel steeds nieuwe series aankondigen zodat we in 2019 ineens honderden series te bingen hebben.... :/
renzoroy
renzoroy 13 april 2018, 19:41
Oh hoor net dat On My Block zojuist verlengd is voor een 2e seizoen, das iig 1 haha.
Log in om een reactie achter te laten