Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Acteur Sacha Baron Cohen in Netflixserie The Spy

Sacha Baron Cohen heeft de hoofdrol te pakken voor de Netflix-misdaadserie The Spy. De acteur is daarmee voor de tweede keer te zien in een Netflixproductie, nadat hij zijn opwachting maakte in Seth Rogen's komediespecial Hilarity for Charity.

The Spy gaat over de Israelische spion Eli Cohen (Baron Cohen), die in de jaren zestig spionagewerk deed in Syrië. Mede dankzij zijn inbreng veroverde Israël tijdens de Zesdaagse Oorlog in 1967 de Golanhoogten op Syrië.

Embed from Getty Images
Sacha Baron Cohen

De zesdelige serie wordt geregisseerd door Gideon Raff, die ook Prisoners of War en Homeland maakte.

Baron Cohen werd bij het grote publiek bekend door zijn rollen in films als Borat, Bruno en The Dictator. Ook speelde hij ruim 10 jaar geleden in Da Ali G Show bij Channel 4 in Engeland.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_renzoroy
13 apr 2018 19:39 -
Het is wel leuk dat Netflix constant nieuwe series aankondigt die in ontwikkeling zijn, maar heb liever dat ze eens wat releasedatums bekend maken van andere series die al 100 jaar in ontwikkeling zijn (zoals oa. The innocents, The Witcher, The Haunting of Hill House en Maniac) En ook of lopende series wel of niet verlengd gaan worden voor een volgend seizoen (zoals Altered Carbon, Seven Seconds, Santa Clarita Diet en On My Block) Daar laten ze ons veel te lang op wachten, maar wel steeds nieuwe series aankondigen zodat we in 2019 ineens honderden series te bingen hebben.... :/
Reageer
avatar_renzoroy
13 apr 2018 19:41 -
Oh hoor net dat On My Block zojuist verlengd is voor een 2e seizoen, das iig 1 haha.
Reageer

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 10:58
Een week waarin sommige netwerken bekend hebben gemaakt welke pilots er zullen worden opgenomen. Mocht je nieuws hebben gemist, lees het in het overzicht van 29 juni - 5 juli.
Vandaag, 09:00
Het tweede seizoen van de Canadese misdaadserie Hudson & Rex, gebaseerd op Inspector Rex, verschijnt eind juli op Videoland.
Gisteren, 11:00
De bestseller The Vanishing Half van Brit Bennett gaat door HBO bewerkt worden tot een limited-serie, nadat de zender de strijd om de filmrechten van het boek heeft gewonnen.
Gisteren, 10:00
Het vierde seizoen van The Last Kingdom is in de Benelux nog niet te zien op Netflix, maar is vanaf eind juli wel te zien bij BBC First.
Gisteren, 09:00
The CW heeft de de Amerikaanse dramaserie Katy Keene na een eerste seizoen gecanceld. De serie is een spin-off van Riverdale.
zaterdag, 12:57