Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Marco Polo krijgt vervolg, Netflix kondigt première data aan van andere series

Marco Polo krijgt vervolg, Netflix kondigt première data aan van andere series

Netflix heeft Marco Polo vernieuwd met een tweede seizoen van tien afleveringen. Marco Polo zal ook voor het tweede seizoen weer wereldwijd te zien zijn bij Netflix. De avonturen van ontdekkingsreiziger Marco Polo spelen zich af in het China van 1201 tot 1300 na Christus. De serie wordt omschreven als een serie met actie, avontuur, politieke intriges en oorlog. Dit in combinatie met een vlotte verhaallijn. De cast leden zijn Lorenzo Richelmy, Benedict Wong, Joan Chen, Zhu Zhu, Chin Han, Olivia Cheng, Tom Wu, Remy Hii, Uli Latukefu, Mahesh Jadu, Claudia Kim and Rick Yune.

Netflix kondigde ook aanstaande première datums voor de volgende nieuwe originele serie, die allemaal wereldwijd beschikbaar zullen zijn bij de uitgifte in alle gebieden waar Netflix te verkrijgen is.

Bloodline is een dramatische thriller die de demonen verkent die onder de oppervlakte leven van een hedendaagse Amerikaanse familie. De Rayburns zijn hard werkende steunpilaren van hun Florida Keys gemeenschap. Maar wanneer het zwarte schaap van de familie terug komt voor het 45-jarige jubileum van het hotel van zijn ouders, dreigt hij om de duisterste geheimen en het schandelijke verleden van de Rayburns prijs te geven, daarbij wordt de lokaliteit van zijn broers en zusters op de proef gesteld. Deze serie gaat op vrijdag 20 maart 2015 in première.

Daredevil is het verhaal van Matt Murdock, een advocaat die op jonge leeftijd door een vreemd ongeluk wordt verblind. Gelukkig worden zijn andere zintuigen op wonderlijke wijze verbeterd, waardoor hij zich – met een beetje vechtsporttraining – ontpopt tot een misdaadbestrijder met super krachten in New York’s Hell’s Kitchen. De première is op vrijdag 10 april 2015.

Grace and Frankie is een komedieserie over een stel rivale die erachter komen dat hun echtgenoten er met elkaar vandoor willen gaan. Jane Fonda en Lily Tomlin spelen hierin de rollen van Grace en Frankie. De komedie start op vrijdag 8 mei 2015

Netflix blijft ook zijn kinderen en familie originele series uitbreiden voor gezinnen en kinderen. Netflix werkt hier met een aantal van de beste creatieve geesten om wereldwijd animatie en live-action series voor kinderen van alle leeftijden aan te bieden. In de komende weken zal Netflix nieuwe titels lanceren waaronder DreamWorks Animation The Adventures of Puss in Boots die op vrijdag 16 januari in première zal gaan. Ever After High: Spring Unsprung gaat op vrijdag 6 februari in première, en het tweede seizoen van de hit serie Mako Mermaids zal op vrijdag 13 februari van start gaan.

Is het terecht dat Marco Polo vernieuwd wordt met een tweede seizoen en ga je één of enkele van de nieuwe series volgen?

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (7)

anonymous
anonymous 9 januari 2015, 14:16
mooie serie Marco polo blij dat er een vervolg komt
anonymous
anonymous 9 januari 2015, 14:18
marco polo een geweldige serie die ik intens volg en zal nog meer smullen van het nieuwe seizoen
anonymous
anonymous 9 januari 2015, 17:54
tof dat er een nieuwe reeks komt!!!! er zijn zoveel leuke, spannende en ontspannende momenten geweest sinds ik gestart ben met netflix, doe maar zo verder (y)
anonymous
anonymous 10 januari 2015, 19:00
Blij met seizoen 2 van MP.... en reuze benieuwd naar DD
Nelis076
Nelis076 30 januari 2015, 09:34
Heb gisteren Marco Polo afgerond en ik vond het echt een super serie....dus ben blij dat er een vervolg komt
hpluijm
hpluijm 7 februari 2015, 21:43
Hier ben ik wel blij mee. Mooie serie waar nog meer verhaal in zit!
anonymous
anonymous 6 april 2015, 09:45
Top hoor! Hoop nog op meer ....
Log in om een reactie achter te laten