Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Elizabeth Banks en Matthew Macfadyen gaan hoofdrollen spelen in The Miniature Wife

Elizabeth Banks en Matthew Macfadyen gaan hoofdrollen spelen in The Miniature Wife

In een concurrerende situatie heeft Peacock een direct-naar-serie order gegeven aan de romantische dramedy The Miniature Wife.
The Miniature Wife is gecreƫerd en geproduceerd door Jennifer Ames en Steve Turner, die ook optreden als showrunners, en werd begin dit jaar uitgebracht aan premium kopers. Het trok de interesse van meerdere streamers en belandde uiteindelijk bij Peacock met een serieorder.

15086 Elizabeth Banks and Matthew MacFadyen

Elizabeth Banks en Matthew Macfadyen (foto) spelen de hoofdrollen en de serie wordt geproduceerd door Michael Ellenberg's Media Res.

The Miniature Wife is gebaseerd op het korte verhaal van Manuel Gonzalez en is een huwelijksdrama met een hoog concept. Het onderzoekt de machts(on)balans tussen echtgenoten Lindy (Banks) en Les (Macfadyen), die elkaar bevechten nadat een technologisch ongeluk de ultieme relatiecrisis veroorzaakt.

Ellenberg en Lindsey Springer produceren voor Media Res.

Banks, die drie keer genomineerd is voor een Emmy, speelde onlangs de hoofdrol tegenover Zach Galifianakis in Apple TV+'s waargebeurde drama The Beanie Bubble, gaf de stem aan een van de hoofdpersonen in Universal's animatiefilm Migration en speelde tegenover Sigourney Weaver in het Sundance-premierende drama Call Jane. Op televisie speelde ze een rol in de FX on Hulu-miniserie Mrs. America.

Macfadyen is waarschijnlijk het bekendst door zijn rol als de sluwe Tom Wambsgans in HBO's Succession, een rol die hem twee Emmy's, een Golden Globe en een BAFTA Award opleverde, maar hij heeft ook een romantische achtergrond. Zijn eerste grote hoofdrol in films was als Mr. Darcy tegenover Keira Knightley in de verfilming van Jane Austens klassieker Pride & Prejudice in 2005.

Hij was onlangs te zien in de series Quiz (UK) en Stonehouse, twee Britse ITV-series, en zal binnenkort te zien zijn in de aankomende Deadpool & Wolverine-film van Marvel Studios. Macfadyen is binnenkort ook te zien in de hoofdrol naast Michael Shannon in Death by Lightning, een Netflix-serie over de moord op president Garfield.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten