Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Seriebewerking in ontwikkeling van thrillerroman On a Quiet Street

Seriebewerking in ontwikkeling van thrillerroman On a Quiet Street

MarVista Entertainment, de studio die eigendom is van Fox, maakt van Seraphina Nova Glass' roman On A Quiet Street een televisieserie.
Het bedrijf, dat ook achter Chelsea Peretti's film First Time Female Director en Hallmark-serie The Way Home zit, heeft een optie op de thriller voor een beperkte serie.

Het zal samenwerken met de Canadese producent Neshama Entertainment, waarin het een belang heeft, om de serie te produceren.

14411 On a Quiet Street

Het boek werd vorig jaar gepubliceerd door HarperCollins' Graydon House Books en speelt zich af in een exclusieve gemeenschap aan de kust van Oregon.

On a Quiet Street vertelt het verhaal van twee vrouwelijke beste vriendinnen - Paige en Cora. Cora denkt dat haar man Finn vreemdgaat - ze hoeft hem alleen maar op heterdaad te betrappen. Dat is waar Paige om de hoek komt kijken. Paige heeft vorig jaar haar zoon verloren door een vluchtmisdrijf en ze verdrinkt in het soort verdriet dat mensen roekeloze dingen laat doen, zoals de lokale bevolking bespioneren, op zoek gaan naar bewijs dat de dood van haar zoon geen ongeluk was... en instemmen met Cora's plan om te onthullen wat voor man Finn werkelijk is. Ondertussen gedraagt hun teruggetrokken nieuwe buurvrouw Georgia zich elke dag vreemder en vreemder. Maar wat kan zo'n lieve jonge moeder in hemelsnaam verbergen?

MarVista's SVP, Strategy and Content Angie Day en VP, Development, Beth Bruckner O'Brien zullen de ontwikkeling van de serie leiden en de optie voor het boek is overeengekomen met Grandview Entertainment.

On a Quiet Street is het nieuwste boek van Nova Glass. Ze is de auteur van The Vanishing Hour en Such A Good Wife en haar vijfde boek, The Vacancy in Room 10, komt uit in april 2024. Ze wordt vertegenwoordigd door Grandview, Sharon Bowers bij Folio Literary Agency in New York, Neda Niroumand bij Link Entertainment voor scenarioschrijven en Robert A. Freedman Agency in New York voor toneelschrijven.

"Ik ben helemaal weg van deze roman", zegt Hannah Pillemer, EVP, Creative bij MarVista Entertainment. "Van de complexe relaties, intriges, spanning en pittoreske setting, wist ik vanaf het moment dat ik On a Quiet Street begon te lezen dat het zich perfect zou vertalen naar het scherm als een serie met wereldwijde aantrekkingskracht. Seraphina is een ongelooflijk getalenteerde, succesvolle en hoog aangeschreven auteur en in On a Quiet Street heeft ze sterke vrouwelijke hoofdpersonen gecreëerd die perfect passen in Marvista's jarenlange steun voor vrouwelijke verhalenvertellers en personages."
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten