Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Spionageserie Drug Spies in ontwikkeling bij FX

FX keert terug naar het spionagedrama met Drug Spies dat in ontwikkeling is. De serie is afkomstig van Noah Pink, auteur Kirk Wallace Johnson en regisseur Kari Skogland.

Bronnen melden dat de originele serie, die geïnspireerd is op ware gebeurtenissen, de verhalen vertelt van spionnen die werken in opdracht van multinationale drugsbedrijven. Naar verluidt heeft FX een aantal rivaliserende netwerken verslagen om het project, dat zich in een vroeg stadium van ontwikkeling bevindt, in een concurrerende biedprocedure binnen te halen.

Sister, het bedrijf van Liz Murdoch, Stacey Snider en Jane Featherstone, dat de succesvolle HBO-serie Chernobyl heeft geproduceerd in samenwerking met Oil & Cattle, produceert nu ook. Sister zit ook achter Netflix's komende zesdelige gelimiteerde serie Eric van Abi Morgan, met Benedict Cumberbatch die een poppenspeler speelt wiens zoon vermist wordt in het Manhattan van de jaren tachtig, en Amazons aankomende serie The Power van Naomi Alderman.

Hoewel sommige details van de plot achtergehouden worden, horen we dat de karaktergedreven serie het verhaal vertelt van twee voormalige speciale eenheid soldaten van de CIA die door Big Pharma worden gestuurd om de meest prominente producent van generieke geneesmiddelen ter wereld neer te halen.Pink (foto) schrijft de pilot, gebaseerd op een verhaal dat hij samen met Wallace Johnson heeft bedacht, en zal optreden als showrunner. Hij is de maker van National Geographic's Genius en schreef Tetris, waarin Taron Egerton de hoofdrol speelt en dat later deze maand in première gaat na een première op SXSW. Hij schreef ook een script voor de komende film over acteerlegende Fred Astaire, geregisseerd door Paul King, met Tom Holland in de hoofdrol.

Johnson is de auteur achter boeken als The Feather Thief: Beauty, Obsession and the Natural History Heist of the Century en The Fisherman and the Dragon: Fear, Greed and a Fight for Justice on the Gulf Coast.Skogland (foto) is aangesteld als regisseur, na de succesvolle Disney+ serie Marvel's The Falcon and the Winter Soldier. Ze heeft ook afleveringen van Showtime's The Loudest Voice en Hulu's The Handmaid's Tale geregisseerd.

Het trio produceert samen met Kate Fenske van Sister en Adam Hoff, Teddy Smith en Tom Carter van Oil & Cattle.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst