Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Paramount+ ontwikkelt nieuwe serie Vice City van Curtis '50 Cent' Jackson

Paramount+ ontwikkelt nieuwe serie Vice City van Curtis '50 Cent' Jackson

Paramount+ ontwikkelt Vice City (werktitel), een nieuwe originele serie van Lionsgate Television, Paramount Television Studios en Curtis '50 Cent' Jackson's G-Unit Film & Television.
Vice City (werktitel) volgt drie vrienden, en voormalige soldaten, die terugkeren naar hun geboortestad Miami in het midden van de jaren '80 nadat ze oneervol ontslagen zijn uit het leger vanwege hun betrokkenheid bij het Iran Contra schandaal. Beschaamd, ontheemd en vergeten door het land dat ze dienden en zonder goede vooruitzichten op een baan, gaan de drie vrienden samenwerken met een mysterieuze Colombiaanse immigrant en verenigen hun financiële behoeften en criminele ambities om een bende overvallers te vormen. Gedreven door de behoefte aan Amerikaans groen doorkruisen ze een gewelddadig en gevaarlijk pad op zoek naar de Amerikaanse Droom.

Het project is een origineel idee van schrijvers en uitvoerend producenten Darnell Metayer en Josh Peters (BMF), met Chad Stahelski (The Continental) als uitvoerend producent/regisseur. Ook G-Unit en Alex Young en Jason Spitz voor 87 Eleven zijn uitvoerend producent.



Onder zijn vlag, G-Unit Film & Television, heeft Jackson (foto) een breed scala aan inhoud geproduceerd op verschillende platforms, met name de succesvolle Starz-serie Power, waarin hij de hoofdrol speelde, uitvoerend producent en regisseur was. Als onderdeel van zijn eerdere deal bij Starz, diende Jackson als uitvoerend producent bij de uitbreiding van het Power-universum met spin-offs Power Book II: Ghost, Power Book III: Raising Kanan, en Power Book IV: Force, en de meest recent aangekondigde projecten in ontwikkeling: drie BMF spin-offs, en het Britse boksdrama Fightland. Het bedrijf bouwt ook zijn speelfilmprogramma uit met een deal voor drie films in samenwerking met horrorfenomeen Eli Roth en 3BlackDot.

De volgende keer dat we Stahelski als regisseur en producent aan het werk zien is voor John Wick: Chapter 4, de laatste in de recordbrekende box-office franchise, die volgens de planning van Lionsgate op 24 maart 2023 in de bioscoop komt.

Metayer en Peters schreven het eerste scenario toen de sciencefiction-actiefilm Transformers: Rise of The Beasts groen licht kreeg. Op televisiegebied verkocht het duo een serie-adaptatie van Val Zod aan HBO Max, met Michael B. Jordan in de hoofdrol.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten