Chapelwaite

6.7 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.7 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2021 - 2021 
NetwerkEPIX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min20212021 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:EPIX
Chapelwaite is een Amerikaanse dramaserie van de zender EPIX. De serie ging in première op 22 augustus 2021.

Gebaseerd op het korte verhaal Jerusalem’s Lot van Stephen King. Chapelwaite speelt zich af in de jaren 1850, de serie volgt Captain Charles Boone (Brody), die zijn gezin van drie kinderen naar zijn voorouderlijk huis in het kleine, schijnbaar slaperige stadje Preacher’s Corners, Maine, verhuist nadat zijn vrouw op zee is overleden. Charles zal echter binnenkort de geheimen van de smerige geschiedenis van zijn familie moeten confronteren en vechten om een ​​einde te maken aan de duisternis die de Boones al generaties lang teistert.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Chapelwaite.

Populaire reacties (1)

avatar BlackBiker
8
18 okt 2021
Gave serie. Een echte slow burn, maar zeker de moeite waard. Gebaseerd op een verhaal van Stephen King maar met de nodige uitbreidingen. Dat moest ook wel om een verhaal van 35 pagina's (in de NL vertaling) om te zetten naar een serie van 10 afleveringen van een klein uur. De sfeer van het verhaal, vooral in het creepy huis zelf, is echter goed bewaard gebleven.
Brody slaat zich er fluisterend met glans doorheen en heeft draagt deze serie echt. De verandering die hij ondergaat wordt goed overgebracht.
De finale is wat abrupt, maar het einde is daarentegen heel goed gevonden.

Het lijkt duidelijk dat dit een miniserie of eventserie blijft, want het verhaal is verteld. Natuurlijk kan je je afvragen hoe het verder gaat met de mensen die aan het einde overblijven. Maar aan de andere kant vind ik dat echt niet nodig. Het was (erg) goed zo.

PS, ik weet niet waarom overal (ook hier) staat dat we pas bij episode 8 zijn. Maar weet dat de hele serie al beschikbaar is.

Vergelijkbare series

Chapelwaite