Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
BritBox breidt uit naar Europa

BritBox breidt uit naar Europa

BritBox breidt zich onder andere uit naar Europa en Zuid Amerika, het is nog niet bekend in welke landen de streamingsdienst beschikbaar wordt.
BritBox zal zich naar 25 landen uitbreiden, het betreft landen in Europa, Azië, het Midden Oosten, Zuid Amerika en Afrika. Het is nog niet bekend in welke landen BritBox mogelijk gelanceerd gaat worden. BritBox is al beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada en zal naar verwachting eind dit jaar in Australië gelanceerd worden.

In maart sloegen BritBox en ITV de handen in een voor een serie, gebaseerd op het boek Catching the Bullseye Killer van Steve Wilkins en ITV-journalist Jonathan Hill. Het boek is weer gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Deze serie zal binnenkort dus mogelijk ook te zien zijn in een aantal landen in Europa, het is nog afwachten in welke landen.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

tweemaalh
tweemaalh 28 juli 2020, 23:11
Ik zou het heel tof vinden als dit ook in Nederland te krijgen is. BBC en ITV maken heel veel goede series, maar als je ze 'live' mist, is het moeilijk om ze terug te vinden. Je mag geluk hebben als ze op de NPO, Netflix of Amazon verschijnen, maar dat is lang niet alles
Log in om een reactie achter te laten