Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

BritBox breidt uit naar Europa

BritBox breidt zich onder andere uit naar Europa en Zuid Amerika, het is nog niet bekend in welke landen de streamingsdienst beschikbaar wordt.

BritBox zal zich naar 25 landen uitbreiden, het betreft landen in Europa, Azië, het Midden Oosten, Zuid Amerika en Afrika. Het is nog niet bekend in welke landen BritBox mogelijk gelanceerd gaat worden. BritBox is al beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada en zal naar verwachting eind dit jaar in Australië gelanceerd worden.

In maart sloegen BritBox en ITV de handen in een voor een serie, gebaseerd op het boek Catching the Bullseye Killer van Steve Wilkins en ITV-journalist Jonathan Hill. Het boek is weer gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Deze serie zal binnenkort dus mogelijk ook te zien zijn in een aantal landen in Europa, het is nog afwachten in welke landen.

Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_tweemaalh
28 jul 2020 23:11 -
Ik zou het heel tof vinden als dit ook in Nederland te krijgen is. BBC en ITV maken heel veel goede series, maar als je ze 'live' mist, is het moeilijk om ze terug te vinden. Je mag geluk hebben als ze op de NPO, Netflix of Amazon verschijnen, maar dat is lang niet alles
Reageer

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Lindsey Morgan ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo verschijnt in oktober op Videoland, de eerste drie seizoenen zijn te bekijken bij Netflix.
Vandaag, 13:00
3
Ja, wat kan ik voor zinnigs zegen over september, behalve dat de podcast begonnen is met het derde seizoen, dat ABC een schema bekend heeft gemaakt, en dat MijnSerie alweer bezig is met de Serie van het Jaar verkiezing.
Vandaag, 12:00
2
Gevoel voor tumor zal binnenkort te zien zijn bij Videoland. De serie won in 2018 de prijs voor 'Best European TV Fiction Series of the Year' op het festival Prix Europa.
Vandaag, 11:00
Vanaf midden oktober zijn alle vijf de seizoenen van de Amerikaanse dramaserie Brothers & Sisters te bekijken op Videoland.
Vandaag, 10:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Vandaag, 09:00
1