Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

BritBox en ITV slaan handen ineen voor driedelige misdaadserie.

De US streamingservice BritBox en ITV zullen samen de nieuwe serie The Pembrokeshire Murders gaan produceren met Luke Evans in de hoofdrol.
Evans (The Alienist, foto) zal politieofficier Steve Wilkins gaan spelen in de misdaadserie die in januari in productie is gegaan. Wilkins maakt daarin jacht op een koelbloedige seriemoordenaar. De serie is gebaseerd op een boek over het waargebeurde verhaal Catching the Bullseye Killer geschreven door Steve Wilkins en ITV-journalist Jonathan Hill.



Het verhaal van The Pembrokeshire Murders draait om twee onopgeloste dubbele moorden uit de jaren ‘80 die een schaduw wierpen over het werk van de politie van Dyfed Powys. In 2006 besluit de nieuw gepromoveerde rechercheur Steve Wilkins beide zaken te heropenen. Met behulp van baanbrekende forensische methoden vinden Wilkins en zijn team microscopisch DNA en vezels die de moorden mogelijk in verband brengen met een reeks inbraken in de jaren '80 en '90. De dader van die overvallen nadert het einde van zijn gevangenisstraf, maar als Steve Wilkins gelijk heeft, is hij ook een seriemoordenaar. Kunnen Steve en zijn team genoeg forensisch bewijs vinden om hun verdachte te beschuldigen voordat hij wordt vrijgelaten om opnieuw aan het moorden te slaan?

Naast Evans spelen Keith Allen (Marcella) als John Cooper, Owen Teale (Game of Thrones) als Gerard Elias, Alexandria Riley (The End of the F***ing World) als Ella Richards, Caroline Berry (Coronation Street) als Pat Cooper, Oliver Ryan (The Accident (2019) als Andrew Cooper en David Fynn (Undateable (2014) als Jonathan Hill een rol in de miniserie.

"Met een sterke cast en spannend script, is The Pembrokeshire Murders een perfecte combinatie van klassiek misdaaddrama en moderne verhalen die perfect passen bij BritBox," vertelde BritBox President en CEO Soumya Sriraman (foto).

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten