Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

NPO vernieuwt stevig in komende seizoen

De Nederlandse Publieke Omroep vernieuwt flink. Het seizoen 2018/2019 biedt meer dan 100 nieuwe en vernieuwde titels op alle platforms, zo heeft de NPO dinsdag bekend gemaakt.

In het nieuwe tv-seizoen is uiteraard ook weer volop drama te zien bij de publieke omroep. Hieronder alvast een kleine selectie.

Ik Weet Wie Je Bent (KRO-NCRV, vanaf 26 augustus, NPO 3, 21.10 uur). Deze 16-delige psychologische thrillerserie gaat over de succesvolle strafrechtadvocaat Daniel Elias (Daan Schuurmans), die zich na een ongeluk niet meer kan herinneren wie hij is. Met verder o.a. Ariane Schluter, Sophie van Winden en Gaite Jansen.

In KLEM 2 (BNNVARA, vanaf 13 september, NPO 1, 20.30 uur) kleeft bloed aan de handen van Hugo Warmond, directeur MKB van de Belastingdienst (Barry Atsma). Hij is meer verstrengeld met ex-topcrimineel Marius Milner (Jacob Derwig) dan hij ooit voor mogelijk had gehouden.

Loïs (AVROTROS, vanaf 28 november, NPO 1, 20.30 uur) is een spannende driedelige thrillerserie gebaseerd op de boekenreeks van Simone van de Vlugt. De gelijknamige hoofdpersoon, Loïs Elzinga, werkt als rechercheur bij de Alkmaarse politie en krijgt elke week met een nieuwe, complexe zaak te maken.

Oogappels (BNNVARA, vanaf 29 november, NPO 1, 20.30 uur) gaat over sociale media, prestatiedruk, drugs, merkkleding, seks: de maatschappelijke druk op ouders om de opvoeding van hun pubers méér dan goed te doen, is voor heel veel mensen herkenbaar.

Morten (AVROTROS, 2019, NPO 3) is een politieke thriller over verraad, macht en verleiding en vertelt het verhaal van Morten Mathijsen (gespeeld door Peter Paul Muller), een politicus met ambitie, vele talenten en een verleden dat zijn reputatie kan schaden.

6154 NPOgroep
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2