Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
NPO vernieuwt stevig in komende seizoen

NPO vernieuwt stevig in komende seizoen

De Nederlandse Publieke Omroep vernieuwt flink. Het seizoen 2018/2019 biedt meer dan 100 nieuwe en vernieuwde titels op alle platforms, zo heeft de NPO dinsdag bekend gemaakt.
In het nieuwe tv-seizoen is uiteraard ook weer volop drama te zien bij de publieke omroep. Hieronder alvast een kleine selectie.

Ik Weet Wie Je Bent (KRO-NCRV, vanaf 26 augustus, NPO 3, 21.10 uur). Deze 16-delige psychologische thrillerserie gaat over de succesvolle strafrechtadvocaat Daniel Elias (Daan Schuurmans), die zich na een ongeluk niet meer kan herinneren wie hij is. Met verder o.a. Ariane Schluter, Sophie van Winden en Gaite Jansen.

In KLEM 2 (BNNVARA, vanaf 13 september, NPO 1, 20.30 uur) kleeft bloed aan de handen van Hugo Warmond, directeur MKB van de Belastingdienst (Barry Atsma). Hij is meer verstrengeld met ex-topcrimineel Marius Milner (Jacob Derwig) dan hij ooit voor mogelijk had gehouden.

Loïs (AVROTROS, vanaf 28 november, NPO 1, 20.30 uur) is een spannende driedelige thrillerserie gebaseerd op de boekenreeks van Simone van de Vlugt. De gelijknamige hoofdpersoon, Loïs Elzinga, werkt als rechercheur bij de Alkmaarse politie en krijgt elke week met een nieuwe, complexe zaak te maken.

Oogappels (BNNVARA, vanaf 29 november, NPO 1, 20.30 uur) gaat over sociale media, prestatiedruk, drugs, merkkleding, seks: de maatschappelijke druk op ouders om de opvoeding van hun pubers méér dan goed te doen, is voor heel veel mensen herkenbaar.

Morten (AVROTROS, 2019, NPO 3) is een politieke thriller over verraad, macht en verleiding en vertelt het verhaal van Morten Mathijsen (gespeeld door Peter Paul Muller), een politicus met ambitie, vele talenten en een verleden dat zijn reputatie kan schaden.

6154 NPOgroep
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten