Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

The CW schema seizoen 2018 - 2019 en meer The CW nieuws

Als laatste van de grote vijf heeft ook The CW het schema voor seizoen 2018 - 2019 vrijgegeven. En er is nog meer The CW serienieuws te vertellen.
De serie Lucifer is voorlopig nog niet gered uit de klauwen van de Magere Hein van Gecancelde Series. De FOX serie werd gecanceld na drie seizoenen. Even waren er geruchten dat de Koning van de hel naar The CW zou gaan verhuizen, nu blijkt niets minder waar. Mark Pedowitz, The CW president verklaarde: “We hebben geen gesprekken gehad, er zijn geen discussies geweest. We hebben ons gefocust op onze eigen ontwikkeling, we zijn blij met wat we hebben.”

Na iZombie heeft The CW officieel verklaard dat het laatste vijfde seizoen van Jane the Virgin inderdaad het allerlaatste zal gaan worden. Op 12 maart 2018 berichtte MijnSerie al dat de komedieserie was vernieuwd met waarschijnlijk een allerlaatste vijfde seizoen. Nu is dat nieuws dus officieel. Het laatste vijfde seizoen zal naar verwachting midseason van start gaan.

The CW heeft ook bevestigd dat het vierde seizoen van Crazy Ex-Girlfriend het laatste zal gaan worden. De komedieserie zal in seizoen 2018-2019 van start gaan. Ook heeft het netwerk laten weten waarom ze niet verder gaan met de Supernatural spin-off Wayward Sisters: “We hadden niet het gevoel dat de serie creatief kon gaan brengen wat we graag wilden zien. We hadden het gevoel dat we meer kans zouden maken met The Originals/The Vampire Diaries, Legacies.

Hieronder het schema voor seizoen 2018-2019 zoals The CW dat heeft gepubliceerd;

Maandag
20.00 – DC's Legends of Tomorrow
21.00 – Arrow

Dinsdag
20.00 – The Flash (2014)
21.00 – Black Lightning

Woensdag
20.00 – Riverdale
21.00 – All American (Nieuw)

Donderdag
20.00 – Supernatural
21.00 – Legacies (Nieuw)

Vrijdag
20.00 – Dynasty (2017)
21.00 – Crazy Ex-Girlfriend

Zondag
20.00 – Supergirl
21.00 – Charmed
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

JanWillemK
JanWillemK 18 mei 2018, 09:46
Nog even over die spin-off... waarom de keuze op een spin-off van The Originals is gevallen snap ik niet echt als je puur en alleen naar de ratings kijkt.
Supernatural trekt elke week gemiddeld 1,7 miljoen kijkers, terwijl The Originals én The Vampire Diaries het moe(s)ten doen met 0,9 miljoen kijkers.

Dit is toch eigenlijk het enige dat echt telt.. Er draaien genoeg series die kwalitatief minder zijn en toch keer op keer vernieuwd worden ten opzichte van series die kwalitief dus veel beter zijn maar waar minder mensen naar kijken en uiteindelijk gecanceld worden. Dus als de spin-off van Supernatural slechter in kwaliteit had geweest, hadden er nog steeds meer mensen gekeken, dus had de zender meer inkomsten gekregen.

Nou moet ik wel eerlijk toegeven dat TheCW het meer voor de fans lijkt te doen dan dat zij echt willen verdienen aan de series. Daar heb ik wel respect voor.
Log in om een reactie achter te laten