Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Rol voor Angus Sampson in CBS-serie The Lincoln Lawyer

CBS heeft in augustus 2019 een nieuwe televisieserie besteld bij de schrijver en producent David E. Kelley, op basis van de romans van Michael Connelly.

De dramaserie The Lincoln Lawyer concentreert zich op Mickey Haller, die wordt beschreven als een iconoclastische idealist, die zijn advocatenkantoor vanuit zijn Lincoln Town-auto runt terwijl hij grote en kleine zaken aanneemt in de uitgestrekte stad Los Angeles. De romans dienden eerder als basis voor een speelfilm met Matthew McConaughey in 2011, die dezelfde titel had als de nieuwe serie.

Angus Sampson en Kiele Sanchez krijgen rollen in de serie The Lincoln Lawyer. Wie de rol van Mickey Haller gaat spelen is nog steeds niet bekend. De zoektocht naar een geschikte acteur is nog volop aan de gang. Actrice Kiele Sanchez, bekend van de serie Kingdom, speelt Lorna. Dat is de tweede ex-vrouw van Mickey, die werkt als zijn officemanager en de zakelijke kant van Mickey's praktijk leidt.


Angus Sampson

Angus Sampson, bekend van Nightflyers en The Walking Dead, speelt Cisco. Dat is een voormalig lid van de bikerbende die nu dient als Mickey's onderzoeker, vriend en, indien nodig, bodyguard, Cisco is een imposante figuur met een scherpe geest en hij beschikt over contacten aan beide kanten van de wet die hem helpen zijn werk te doen.

De serie The Lincoln Lawyer zal in het seizoen 2020-2021 van start gaan bij CBS. David Edward Kelley is bekend als bedenker van series als Chicago Hope, The Practice, Ally McBeal, Boston Public, Boston Legal en Harry's Law.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is bekend gemaakt dat actrice Javicia Leslie de nieuwe superheld van Gotham gaat worden. Dit nadat Ruby Rose aangaf te stoppen als heldin Batwoman.
Vandaag, 14:00
Het is bekend gemaakt dat het komende, vierde deel van de bovennatuurlijke horrorserie The Chilling Adventures of Sabrina het laatste zal zijn.
Vandaag, 13:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Wereldwijds best verkochte gamefranchise Fallout wordt door Jonathan Nolan en Lisa Joy (Westworld) voor Amazon Prime Video bewerkt tot een serie.
Gisteren, 16:00
1
De nieuwe Netflix-serie Away, met Hilary Swank gaar begin september in première op Netflix. De streamingdienst heeft de eerste beelden vrijgegeven.
Gisteren, 15:00
Free Will is in productie bij FOX. De serie is geschreven door Kirk A. Moore (13 Reasons Why).
Gisteren, 14:00