Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Rol voor Angus Sampson in CBS-serie The Lincoln Lawyer

CBS heeft in augustus 2019 een nieuwe televisieserie besteld bij de schrijver en producent David E. Kelley, op basis van de romans van Michael Connelly.

De dramaserie The Lincoln Lawyer concentreert zich op Mickey Haller, die wordt beschreven als een iconoclastische idealist, die zijn advocatenkantoor vanuit zijn Lincoln Town-auto runt terwijl hij grote en kleine zaken aanneemt in de uitgestrekte stad Los Angeles. De romans dienden eerder als basis voor een speelfilm met Matthew McConaughey in 2011, die dezelfde titel had als de nieuwe serie.

Angus Sampson en Kiele Sanchez krijgen rollen in de serie The Lincoln Lawyer. Wie de rol van Mickey Haller gaat spelen is nog steeds niet bekend. De zoektocht naar een geschikte acteur is nog volop aan de gang. Actrice Kiele Sanchez, bekend van de serie Kingdom, speelt Lorna. Dat is de tweede ex-vrouw van Mickey, die werkt als zijn officemanager en de zakelijke kant van Mickey's praktijk leidt.


Angus Sampson

Angus Sampson, bekend van Nightflyers en The Walking Dead, speelt Cisco. Dat is een voormalig lid van de bikerbende die nu dient als Mickey's onderzoeker, vriend en, indien nodig, bodyguard, Cisco is een imposante figuur met een scherpe geest en hij beschikt over contacten aan beide kanten van de wet die hem helpen zijn werk te doen.

De serie The Lincoln Lawyer zal in het seizoen 2020-2021 van start gaan bij CBS. David Edward Kelley is bekend als bedenker van series als Chicago Hope, The Practice, Ally McBeal, Boston Public, Boston Legal en Harry's Law.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.
Vandaag, 15:00
Scott Frank (The Queen's Gambit) werkt samen met Johan Renck (Chernobyl) voor The CW aan een seriebewerking van het boek The Sparrow.
Vandaag, 13:00
5
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Amazon prime Video heeft de rechten bemachtigd van de thrillerserie Cruel Summer. Dat betekend dat de thrillerserie zal verschijnen op het streamingplatform.
Vandaag, 09:00
1
De Amerikaanse dramedyserie Insecure zal later dit jaar worden beëindigd met het vorig jaar aangekondigde vijfde seizoen.
Gisteren, 16:00
Het achtste, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Homeland zal in februari verschijnen op Netflix.
Gisteren, 15:00