Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Rol voor Angus Sampson in CBS-serie The Lincoln Lawyer

CBS heeft in augustus 2019 een nieuwe televisieserie besteld bij de schrijver en producent David E. Kelley, op basis van de romans van Michael Connelly.

De dramaserie The Lincoln Lawyer concentreert zich op Mickey Haller, die wordt beschreven als een iconoclastische idealist, die zijn advocatenkantoor vanuit zijn Lincoln Town-auto runt terwijl hij grote en kleine zaken aanneemt in de uitgestrekte stad Los Angeles. De romans dienden eerder als basis voor een speelfilm met Matthew McConaughey in 2011, die dezelfde titel had als de nieuwe serie.

Angus Sampson en Kiele Sanchez krijgen rollen in de serie The Lincoln Lawyer. Wie de rol van Mickey Haller gaat spelen is nog steeds niet bekend. De zoektocht naar een geschikte acteur is nog volop aan de gang. Actrice Kiele Sanchez, bekend van de serie Kingdom, speelt Lorna. Dat is de tweede ex-vrouw van Mickey, die werkt als zijn officemanager en de zakelijke kant van Mickey's praktijk leidt.


Angus Sampson

Angus Sampson, bekend van Nightflyers en The Walking Dead, speelt Cisco. Dat is een voormalig lid van de bikerbende die nu dient als Mickey's onderzoeker, vriend en, indien nodig, bodyguard, Cisco is een imposante figuur met een scherpe geest en hij beschikt over contacten aan beide kanten van de wet die hem helpen zijn werk te doen.

De serie The Lincoln Lawyer zal in het seizoen 2020-2021 van start gaan bij CBS. David Edward Kelley is bekend als bedenker van series als Chicago Hope, The Practice, Ally McBeal, Boston Public, Boston Legal en Harry's Law.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:00
De corona-crisis raakt iedereen. Van de kleine zelfstandige tot de huisvrouw/man tot de directeur m/v. Maar ook in televisieland ontkomen ze niet aan het virus direct of indirect.
Vandaag, 11:00
In week 13, van 23 tot en met 29 maart is er weinig veranderd in Nederland, de stranden, straten, scholen, winkels, bossen en pleinen bleven leeg. Maar in serieland vonden er wel wat veranderingen plaats. Verschuivingen van start- en/of premièredatums.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld: lege supermarkt-schappen, straten en pleinen. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe vul je je tijd? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 15:00
4
Netflix heeft een vierde seizoen van de animatieserie Castlevania aangekondigd.
Gisteren, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
zaterdag, 16:00