Carnival Row

8,0 / 10
54 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
2seizoenen/8afleveringen/2019 - heden
NetwerkAmazon
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Amazon
Looptijd:54 min2019 - heden
Genres:Fantasy
Netwerk:Amazon
Carnival Row is een Amerikaanse fantasyserie te zien bij Amazon. De serie ging in première op 30 augustus 2019.

Carnival Row speelt zich af in een oude Victoriaanse wereld, waarin mythologische wezens door de mensheid onderdrukt worden. Ondanks alle intolerantie laat detective Rycroft Philostrate zich in met een fee genaamd Vignette Stonemoss. Philostrate onderzoekt een reeks moorden die een oorlog zouden kunnen ontketenen, terwijl Stonemoss een groot geheim bewaart.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 0

Recensies (1)

Carnival Row - Seizoen 1

9

Nieuws (15)

Wederom een nieuwe MijnSerie podcast! De serie van de maand is dit keer de Netflix serie Ozark. Veel nieuws is er niet te melden uit serieland maar Peter en Mandy proberen je toch bij te praten.
24 apr 2020
Het corona-virus heeft niet alleen het dagelijkse leven, de beurzen en de bevolking hard getroffen, maar ook de televisie-industrie merkt de gevolgen van de uitbraak. En het einde is nog lang niet in zicht.
13 mrt 2020
6
Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2019 en behandelt de categorie beste nieuwe serie. Van maandag 6 januari t/m maandag 3 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre, en vele andere.
4 jan 2020
5

Populaire reacties (2)

9
20 apr 2020
Erg goede serie, had een heel ander soort serie verwacht, meer richting Penny Dreadful, maar dat is het niet. Kan niet wachten op seizoen 2. Als ze dit een paar seizoenen volhouden kan het zomaar een 10 worden voor mij. Enige zorg voor mij is dat de bedenker van het verhaal niet meedoet aan seizoen 2. Hopelijk wordt het geen GoT seizoen 8 gevalletje.
8
24 mrt 2020
Leuke serie. Vooral de knikjes naar NL zijn heel leuk gedaan!

Vergelijkbare series