Carnival Row

7.9 / 10
54 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
2seizoenen/18afleveringen/2019 - 2023 
NetwerkPrime Video
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:54 min20192023 (Beëindigd)
Genres:Fantasy
Netwerk:Prime Video
Carnival Row is een Amerikaanse fantasyserie te zien bij Amazon. De serie ging in première op 30 augustus 2019.

Carnival Row speelt zich af in een oude Victoriaanse wereld, waarin mythologische wezens door de mensheid onderdrukt worden. Ondanks alle intolerantie laat detective Rycroft Philostrate zich in met een fee genaamd Vignette Stonemoss. Philostrate onderzoekt een reeks moorden die een oorlog zouden kunnen ontketenen, terwijl Stonemoss een groot geheim bewaart.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 2

Populaire reacties (4)

avatar Sproet2jes
-
21 aug 2020
Tjeetje, wat valt deze serie tegen zeg. Heb t echt geprobeerd, slecht geacteerd en ook de verhaal lijn zwak. De special effecten, de vleugels bv...nee helaas Ze hebben Te veel hun best gedaan om t een uitspringende fantasy serie te maken, is ook moeilijk opboksen tegen de Game of Thrones, His Dark Materials en The Witcher.
avatar anonymous
-
20 apr 2020
Erg goede serie, had een heel ander soort serie verwacht, meer richting Penny Dreadful, maar dat is het niet. Kan niet wachten op seizoen 2. Als ze dit een paar seizoenen volhouden kan het zomaar een 10 worden voor mij. Enige zorg voor mij is dat de bedenker van het verhaal niet meedoet aan seizoen 2. Hopelijk wordt het geen GoT seizoen 8 gevalletje.

Vergelijkbare series

Carnival Row