Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Showtime, aflevering 38

"It's Showtime everybody. Showtime"

Billions

Het nummer van verleden week, Edwin Starr – War, zei eigenlijk al genoeg over Billions. Het was/is ook oorlog. De dramaserie van Showtime Billions gaat eigenlijk over de oorlog tussen openbare aanklager Chuck Rhoades (Paul Giamatti) en hedgefonds miljardair Bobby ‘Axe’ Axelrod (Damian Lewis). Deze twee spelen een kat en muisspel, dit keer niet omdat de een moordenaar is en de ander detective. Nee, het kat en muis spel gaat dit keer om miljarden dollars. En als er zoveel geld op het spel staat is niemand veilig.

Axe is zeer intelligent en speelt een hoog spel met aanklager Chuck die hem achter tralies wil hebben. Chuck denkt namelijk te weten dat Axe al die miljarden heeft gekregen door handel met voorkennis. Maar het bewijs is niet makkelijk te verkrijgen. Hij zet zijn carrière, reputatie en huwelijk op het spel om te krijgen wat hij hebben wil; Axe in de gevangenis.

Maar Axe, op zijn beurt, laat zich niet zo makkelijk vangen. De handelaar is slim, manipuleert er lustig op los en weet keer op keer de sluwe Chuck voor te blijven. Al zet hij wel heel hoog in om uit de handen van Vrouwe Justitia te blijven. Manipulatie, liegen en bedriegen zijn daarbij aan de orde van de dag. Axe Capital, het bedrijf van Axe, wordt daarbij zelfs als inzet gebruikt net als zijn medewerkers. Geen middel wordt geschuwd, door beide heren, om te krijgen wat ze willen. En dat betekent oorlog. Ik ben dan ook heel benieuwd wie er gaat winnen. Het tweede seizoen van Billions gaat op 19 februari van start bij Showtime.

Dit was de radiocolumn, wat Peter en ik nog meer hebben besproken tijdens Ochtend Oostrom hoor je hieronder.Wil je graag alle muziek beluisteren die wij hebben en gaan draaien in Showtime? Klik hier voor de lijst die Peter elke week zal aanvullen.

De plaat van de week is Rolling Stones - Beast of Burden

Tot volgende week en met vriendelijke radiogroet

Mandy


Peter en Mandy

©Nimuë Gelling
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws