Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Showtime, aflevering 36

"It's Showtime everybody. Showtime"

How to Get Away with Murder

Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat het eerste seizoen van zeer hoog niveau was. Vooral het sublieme spel van Viola Davis was werkelijk briljant te noemen. En toen kwam het tweede seizoen, en nu terwijl seizoen 3B op 26 januari van start is gegaan vraag ik mij af waarom ik nog kijk.

Viola Davis is nog steeds op haar best, maar jongens, wat slepen jullie er allemaal bij. Het verhaal vervalt in een soort fabelachtige verhaallijn waarbij het steeds ongeloofwaardiger wordt wat er allemaal met één persoon kan gebeuren, laat staan met de Keating 5.

Nu het derde seizoen weer is begonnen hoop ik dat het prachtig afgerond gaat worden en dat we niet door nog een vierde seizoen moeten. How to Get Away with Murder is vanaf het tweede seizoen voor mij een soort serie geworden waar je naar kijkt omdat je nu eindelijk wel eens wilt weten hoe het gaat aflopen. Een voordeel van het derde seizoen is dat ze je lange tijd in het ongewisse laten, daardoor blijf je kijken.

Maar om een klein voorbeeld te geven van de fantasieloze verhaallijn af en toe. De eerste aflevering van het derde seizoen heette ‘We’re Good People Now’ (vrij vertaald; we zijn goed nu). Aflevering tien waarmee seizoen 3B van start gaat heet ‘We’re Bad People’ (vrij vertaald; we zijn slecht). Mijn vraag is dan wat willen jullie met de karakters van deze serie, zijn ze goed of slecht? En als u daarachter bent maak er dan een mooi eind aan, dank u wel, de kijker zal u zeer erkentelijk zijn.

Dit was de radiocolumn, Peter en ik hebben naast het overlijden van John Hurt, R.I.P. ook nog nieuwe series die uitkomen in februari besproken tijdens Ochtend Oostrom je hoort het in het fragment hieronder.



Wil je graag alle muziek beluisteren die wij hebben en gaan draaien in Showtime? Klik hier voor de lijst die Peter elke week zal aanvullen.

De plaat van de week is REM – Everybody Hurts

Tot volgende week en met vriendelijke radiogroet

Mandy


Peter en Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten