Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Showtime, aflevering 31

Showtime, aflevering 31

"It's Showtime everybody. Showtime"

Empire

Cookie Lyon en Lucious Lyon de moderne Alexis en J.R.? Ja, ik vergelijk Empire met Dynasty en Dallas, alleen is Empire veel leuker. De muziek, de intriges en bekende artiesten die in de rij staan om een graantje mee te pikken van het succes. Om er een paar te noemen Cuba Gooding, Jr, Mary J. Blidge, Chris Rock, Alicia Keys, Snoop Dogg, Gladys Knight, Patti LaBelle en Mariah Carey.

Empire is een plezier voor het oog, Cookie die in bijna elke scène wel wat anders aan heeft. De muzikale score is fantastisch en de gehele aankleding van de serie is prachtig te noemen. Maar Empire schuwt ook serieuze onderwerpen niet. Je kunt zeggen dat Empire een muzikale dramaserie is die zo’n beetje alle emoties wel voorbij laat komen.

De meeste emoties worden vertaald in prachtige songs die door onder andere Jussie Smollet geweldig worden vertolkt. De familie Lyon staat elkaar regelmatig naar het leven, maar als familie zijn ze ijzersterk. Lucious Lyon, aan het hoofd van de platenmaatschappij Empire, schuwt geweld en zelfs moord niet om zijn zin door te drijven. André Lyon, de oudste zoon die als enige niet zingt, is het financiële brein achter Empire.

Waar de Ewings olie hadden hebben de Lyons muziek om puissant rijk mee te worden. Ik ben er van overtuigd dat als ze elkaar niet naar het leven zouden staan, de Lyons nog veel succesvoller zouden zijn, maar dan hadden we lang zo’n leuke serie niet gehad. Fox heeft helaas nog niet aangekondigd of er een vierde seizoen gaat komen van deze veel bekeken serie, maar ik vermoed dat dat niet lang op zich zal laten wachten.

Dit was de radiocolumn, wat Peter en ik nog meer hebben besproken tijdens Ochtend Oostrom hoor je hieronder.



Wil je graag alle muziek beluisteren die wij hebben gedraaid en gaan draaien in Showtime? Klik hier voor de lijst die Peter elke week zal aanvullen.

De plaat van de week is Frank Sinatra – Bewitched, Bothered and Bewildered.

Tot volgende week en met vriendelijke radiogroet,

Mandy


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten