Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Showtime, aflevering 13

"It's Showtime everybody. Showtime"

Orange Is the New Black

Waarom ik vind dat Orange Is the New Black na het tweede seizoen had moeten ophouden? Ik zal het proberen uit te leggen zoals ik het voel en zie. Orange Is the New Black was het eerste seizoen heel goed. De acteurs waren meer dan uitstekend en de hele serie werd onder andere daarom ook bejubeld door vriend en vijand.

Maar het tweede seizoen werd al minder om het maar helemaal niet te hebben over het derde seizoen. Regelmatig was ik afgeleid en ook de humor was bijna volledig zoek. Toegegeven een enkeling zoals Suzanne ‘Crazy Eyes’ bijvoorbeeld, die is en blijft geweldig. Maar het vierde seizoen (de eerste zes afleveringen die ik heb gezien) was een totale herhaling van zetten. De grappen hadden we allemaal we een keer gezien, en dan ook niet perse in de voorgaande seizoenen van Orange Is the New Black.

En oude grappen in een nieuw jasje blijft een oude grap en dus niet grappig. Maar ik snap het wel. Netflix wil al het sap eruit knijpen, maar dan blijft er uiteindelijk een uitgedroogde sinaasappel over die gaat stinken en rotten. Ze hebben de serie vernieuwd met een vijfde, zesde en zelfs zevende seizoen, en wanhopig vraag ik me af hoe leuk dat zou moeten worden.

De serie kan zichzelf niet vergelijken met Oz of Wentworth. Vrouwen in de gevangenis, hoe lang kan dat leuk zijn? Voor mij dus geen Orange Is the New Black meer, al snap ik dat de fans het totaal oneens met me zullen zijn, en gelukkig mag dat en komen we daarvoor niet in de gevangenis terecht.

Dit was de radiocolumn, wat Richard (Peter was deze week druk bezig met de eerste verjaardag van zijn zoon, gefeliciteerd) en ik nog meer hebben besproken tijdens Ochtend Oostrom hoor je hieronder.De plaat van de week is Michael Bublé – For Once in My Life

Tot volgende week en met vriendelijke radiogroet

Mandy


Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_CC11
09 jul 2016 18:29 -
Ik ben het volledig met je eens behalve dan wat seizoen vier betreft, waarvoor ik zelfs de moeite niet meer genomen heb om het te kijken, na de foltering die seizoen drie was.
Reageer
avatar_peter1981
09 jul 2016 23:23 -
Ik hoor het al, ik kan vaker een snipperdag nemen... ;-)
Reageer
avatar_Mandy1966
10 jul 2016 10:03
Haha, nee dat kan niet, je hebt nog teveel andere series op je lijstje staan. Je kan alleen deze schrappen. Dus hup kijken... ;-)
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Dracula (2020). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
Er staan twee nieuwe gescripte series op het schema van FOX en één serie is wel vernieuwd, maar zal pas midseason terugkeren.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van The Good Fight zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Paramount+. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ onthult de trailer en startdatum van het tweede seizoen van Home Before Dark.
Gisteren, 12:00
1
De MTV Movie & TV Awards werden zondag uitgereikt, met Leslie Jones als gastvrouw en Snoop Dogg als dj van de avond.
Gisteren, 11:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:00