Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

TV serie High Stakes Poker begint aan 9e seizoen

In 2006 werd High Stakes Poker voor het eerst uitgezonden op TV. In High stakes poker schoven alle pokersterren van de moment aan bij High Stakes poker.

Voor mega bedragen tot in de miljoenen werd er door spelers als Phill Helmuth, Doyle Brunson en Jennifer Harman furore gemaakt ten midden van de wereldwijde Poker hype. Bijna 16 jaar laten gaat deze populaire tv-serie aan haar 9e seizoen beginnen.

De eerste aflevering van seizoen 9 is onjuist uitgekomen en ook in dit seizoen kunnen wij weer alle bekende sterren aan de pokertafel verwachten. Net als in het eerste seizoen is Doyle Brunson er wéér bij, ook de bekende sterren als Phill Ivey, Tom ‘’Durrr’’ Dwan en Patrick Antonius zijn er weer bij net als in de vele vorige seizoenen. Wil je zelf ook een potje pokeren? Op Betsquare kan je tal van online aanbieders vinden.

In de voorgaande seizoenen zijn er een hoop iconische momenten geweest waar elke pokerfanaat van genoten heeft. Op Youtube zijn er tal van compilaties te vinden van de beste momenten. Ook landgenoot Lex Veldhuis komt tal van keren langs in deze filmpjes die miljoenen keren zijn bekeken.

Ook dit jaar wordt de serie weer opgenomen in Las Vegas. Waar het een aantal seizoenen is opgenomen in bekende casino’s zoals het Bellagio, zal het dit jaar opgenomen worden in de filmstudio van PokerGo.

Wil je High Stakes poker bekijken? Op pokerGO.com kan je seizoen 9 plus alle voorgaande seizoenen streamen voor een paar dollar per maand. Vind je Poker niet zo leuk maar hou je wel van kaartspellen? Dan is Online Blackjack misschien iets voor jou.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meer van Jos Herbrink